Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni kiheverő, felejtős időben jó dolog az ismerkedés és a szex?
Jó pár hete összekaptunk valamin.. akkor letiltott mindenhonnan, majd rá pár napra feloldotta.
Ő amúgy nem az a fajta aki letiltja az exeit a közösségiről, mert amikor 6 évig kapcsolatba voltunk neki is ott volt egy kettő. Ahogy nekem is,de az semmit nem jelentett számunkra.
Sokkal jobban ellehet azt fogadni szerintem ha valakinek utána rögtön, vagy kis idö múlva lesz új párja.. mert ez így időhúzás és csak az ember dilemmázik,gondolkozik.
Már majdnem megtörtént.. sokáig beszélgettünk,kérdezte,hogy hogy képzelném el meg ilyenek.. aztán jó pár óra cdönd,hatásszünet..gondolom elvonult csendes magányába gondolkozni,aztán jött egy hülye maszlag szövegekkel amit mintha nem is ő írt volna. Szerintem piás volt akkor! Egyébként utálta világ életében.. soha nem ivott, max velem nagyon ritkán évente 3X!
Kibékülni,jra kezdeni modt meg mér szerintem nincs értelme,mert januárban megyek ki Hollandiába kb 1 évig.
Amikor ezt elmondtam neki,kb 40 percig csak írt rólam csupa pozitívumokat,hogy milyen nagyra tartott mindig.. soha nem volt még ilyen okos párja,kamatoztassam ezt a tudást még.. és azzal kezdte egyébként,hogy egyáltalán nem örül,hogy megyek mert már nem fog látni. Messze leszek tőle.
No, maradjunk a fő kérdésnél.
Normáliséknál a pótlékok nem sokmindent oldanak meg.
Nekem olyan 4 hónapja lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak,
míg úgy érzem, hogy nem kaptam magam össze lelkileg,
addig próbálok nem is nagyon új nő után nézni.
A te eseted meg egy klasszik húzd meg, ereszd meg téma.
Ideje lenne lezárni, nem nézegetni a fészbukkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!