Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el a volt páromat hogy úgy tekintsem rá mint egy átlagos emberre? Többi lent.
Szóval leegyszerűsítenem a dolgokat amennyire lehet és igyekszem a lényeget írni.
Tehát volt egy kapcsolat (2éves) ez idő alatt a volt barátnőmet természetesen nagyon meg szerettem és sajnos túlságosan is közel engedtem magamhoz a lányt akiről elhittem hogy bízhatok benne.De tévedtem! 7 hónapos terhesen kijelentette hogy már engem egyszerűen nem szeret mert sokat vitáztunk és pont és nem vagyunk egymáshoz valóak.. Viszont a kislányom közben megszületett de nem tudok elmenni őt meglátogatni mert valamiért úgy érzem még nem vagyok készen az apaságra. A másik oldala viszont az hogy nem tudok belőle ki szeretni és úgy érzem ha menne is nekem idő kell ehhez.Ha meglátom gyorsan ver a szívem. feszült vagyok.nem tudom egyszerűen hogy álljak a volt páromhoz. De viszont nem akarok ki maradni a kislányom életéből sem !
Ilyenkor mit lehet tenni ?
Hogyan szerethetnék ki végleg egy lányból mimnél hamarabb ?
22/F
20/L
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!