Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érez valaki jelenleg hasonlóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez valaki jelenleg hasonlóan?

Figyelt kérdés
A barátom mindenképpen szakítani akar velem,egy éve együtt lakunk, mindennél jobban szeretem, tökéletes nekem mindenben és nem ő az első akivel együtt vagyok, szóval nem ez miatt. Egy roncs vagyok,nagyon friss még az egész szakítás de megijedek magamtól... Nem tudom hogy mennyire normális ahogy reagálok, de szerintem nem az. Sírás közben bepánikolok, alig tudok levegőt venni... Muszáj beszélnem egy ismeretlennel aki jelenleg hasonló helyzetben van, meghallgatom mindenben.. Kérlek ne írjátok hogy nem jó ötlet mert csak lehúzzuk egymást, nem érdekel... Jelenleg ez az egyetlen ami egy kis időre elvonná a figyelmem.

2019. okt. 17. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Okés.

De azért tudod, hogy ezt már túlzásba viszed ugye?

2019. okt. 17. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd, velem beszélhetsz. 30n
2019. okt. 17. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én őszintén válaszolok.

5 éves kapcsolatomnak vetettem véget úgy, hogy baromi sokszor akartam, csak pánikrohamot kaptam már csak a szakítás gondolatától is. Otthon remegtek, bőgtem, és nem tudtam meglenni magamban.

Lelkileg viszont tudtam, hogy szakítani akarok, mert a kedves volt barátom megcsalt. És szakítottam.

Ez volt 1 hónapja.

Ahhoz, hogy túléljem, elkezdtem programokat szervezni. Iskolába járok, barátokkal vagyok majdnem minden nap, és az időt, ami van, magamra fordítom. Olvasok, filmezek, fejlesztem magam. Nehéz? Igen. Lehetetlen? Nem. Arra összpontosítok, hogy nagyon sokat nevessek.

Nekem ő tényleg életem szerelme volt, és gondolhatod, a mai napig nem érti, miért szakítottam vele, mert tagadja, hogy megcsalt volna, és jönne vissza hozzám, én viszont biztosra tudom, hogy megcsalt. Tehát még csak el sem ismeri, és mindenki,a családja, mindenki azt hiszi, hogy azért szakítottunk, mert biztos én bepasiztam mellette. :)

Mindig van kiút, meg jobb korszak. Tudom, hogy nehéz, de kitartás.

2019. okt. 17. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan atmentek ezen az elejen. O elhatarozta, hogy menni akar. Engedd el. Igy mar ugyse lenne normalis kapcsolat, ha szanalombol maradna veled. Szar ez, de at kell rajta lendulni. Baratok vannak?
2019. okt. 17. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szegény édesanyám mondta azt, hogy mindenkit el lehet felejteni. Mindent túl lehet élni. Sok borzalmat, megaláztatást átéltem, eltemettem két olyan embert, akiknek köszönhetem azt, ahol most tartok.

Sokszor veszítettem... de azt mondom neked, erősebb vagy, mint hinnéd!Fogsz még csalódni, de önmagadért talpra kell állnod!

2019. okt. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!