Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Titek nem ijesztene meg ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titek nem ijesztene meg ez?

Figyelt kérdés

1 évvel ezelőtt lett vége egy 7,5 éves kapcsolatomnak. A pasim agresszív volt velem, elhordott minden utolsó k....nak és egyszer meg is ütött. Szakítottam vele, majd teljes mértékben ignoráltam őt az életemből. Nekem fél éve van új barátom, akit nagyon szeretek.

Azonban tegnap találkoztam egy régi ismerősömmel, aki ismerte az exemet is. Ő mesélte, hogy a volt pasim rengeteget nyomozott utánam, csomó kép, videó és jegyzet van rólam a Google fiókjában, amiket azóta készített hogy nem vagyok együtt vele. Engem is kicsit megrémít, mégis mi a fenének nyomoz utánam? Ráadásul ennyire betegesen. A srác továbbá elmondta, hogy mostanra már enyhült az exem kutatási mániája, de azért én kíváncsi lennék hogy mikor látott az utcán és mikor csinált rólam/rólunk fotókat.

Ti tennétek valamit ebben az esetben? Feljelenteni nem fogom, elvégre bántani nem bántott soha - kivéve azt a pofont még a szakításkor, amit aztán megbocsátottam neki - és nem is zaklatott egyáltalán. Engem azonban mégis zavar kissé ez az egész.

28n

2019. okt. 10. 18:40
 1/1 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Ez iszonyat beteges. Neked meg nemhogy kérdést kéne kiírj róla, hanem totálisan-teljesen mindent elfelejteni, ami vele kapcsolatos. Ez egy fanatikus őrült, egy pszichopata.
2019. okt. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!