Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legszomorúbb/legbonyolultabb szerelmes sztorija?
Figyelt kérdés
Olyan történetekre lennék kiváncsi, ami jól indult, de nem ért szépen véget, mondjunk életetek nagy szerelmével. Vagy be nem telhesült szerelmek, vagy olyan, ami tartott pár hétig/hónapig, és aztán vége lett. Igazában a szerelmi történetetek, amire még ma is fájó szívvel gondoltok vissza. Nem kárörvendeni akarok, de nekem van ilyenek, és, ahogy láttam rajtam kívűl még sokaknak.2019. okt. 8. 14:29
11/11 anonim válasza:
Meglehetősen sok (közel 50) kapcsolatom volt fiatal koromban. Mindig én léptem tovább, így sohasem gyötört meg a szakítás. Aztán találkoztam valakivel, aki felülírt mindent. Megsemmisültem, iszonyú szerelmes voltam. Ő is. De fél év után kiszeretett belőlem, mert én balga, sohasem tanultam, hogy kell egy nőt MEGTARTANI. Csak a megszerzésre koncentráltam mindig. Szóval elhagyott, és én padlóra kerültem. Minden téren.
Utólag visszatekintve jó lecke volt. Az ember csak a hibáiból tud tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!