Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezek az előjelek, ártani fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek az előjelek, ártani fog az ex?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmről van szó, aki nemrég szakított a párjával és már olyan dolgok történnek, amelyek engem is megijesztenek. Ezek alapján szerintetek lehet félni rosszabbtól, vagy valamilyen szinten érthető reakció a részéről?

5 évig voltak együtt. Elég sok probléma volt a kapcsolatban, a férfi az alkoholista anyjával el, pénzzel nem tud bánni, de mint ember okés volt. Barátai nemigazan vannak, a barátnőm egyfajta mentsvár volt neki.

Szóval szakított vele, hosszas huzavona után, mert azelőtt már egy hónappal mondta a barátnőm,hogy nem boldog. Ezidő alatt a pasi megadott mindent neki, foggal körömmel próbálta megtartani.

Szakítás után egy nappal a pasi pszichológushoz ment, majd a munkahelyen várta a barátnőmet, hogy beszélgessenek. Mondta a barátnőm,hogy ő szép szóval vétett véget s kapcsolatnak,nem akar rossz viszonyt, de ez így nem jó hogy találkozni akar vele mintha mi se történt volna.

Ezek után a pasi csakugyan kereste, hívogatta, kis környék réven mindig úgy alakította,hogy találkozzanak. Az eddig még mindig türelmes barátnőm arra kérte,hogy hagyja békén, legalább egy kis időre,hogy lássa hiányzik-e neki a pasi, ne keresse annyit.

Persze ezt se fogta fel, írogat neki ,hogy mit csinál, varja a munkahelyéről kijövet a barátnőm. Minap meglátta,hogy egy pasival(mindketten ismerik) találkozott a lány, majd miután elváltak odament a barátnőmhöz és konkrétan féltékeny volt, újra jött a dumával, hogy vissza akarja szerezni.

Most kb ott tart a helyzet,hogy bárhová megy a barátnőm, az ex tudja, követgeti autóval. Sőt, azt a pasit is követte már 2x akivel a lány találkozgatott. Már irt is neki,hogy hagyja békén a barátnőmet(az új pasi)

Barátnőm ezt még nem veszi teljesen komolyan, eltervezte,hogy letiltja mindenhonnan ha már nincs más megoldás. Viszont én úgy látom ez már egyre durvább, és hiába nem néznénk ki belőle, szerintem ez beteges viselkedés. Van aki szerint ilyen friss szakításnál ez érthető, idővel biztosan elfogadja.

Ti mit gondoltok? Voltatok hasonló helyzetben? Mi a helyes megoldás, mit tanácsolhatok a barátnőmnek?

2019. okt. 8. 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Melyik fiú írt melyiknek?...
2019. okt. 8. 01:12
 2/8 Savlekotő ***** válasza:
72%

évig voltak együtt. Elég sok probléma volt a kapcsolatban, a férfi az alkoholista anyjával el, pénzzel nem tud bánni, de mint ember okés volt

Ez az ember minden csak okés nem volt,ivott,anyuval élt,stb. Most meg zaklatja,követi,lépjetek időben. Ne legyen barátnődből 5 perces hírek mert egy mentális retardált nem érti h joggal tették lapátra..

2019. okt. 8. 02:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Árra értettem, hogy emberileg rendes, kedves volt, csak mivel alig volt pénz, a saját lakásukban lakott az anyjával. Az anyja ivott/iszik, nem ő.

Az ex, akiről szó van, irt az új pasinak, akivel találkozgatott a barátnőm.

Bocsi,ha kicsit zagyván írtam, fáradt voltam és barátnőmtől hazajövet írtam ki a kérdést, miután ezeket mesélte.

Ma reggel újra a munkahelye előtt várta a barátnőmet.. szerintem ez már bőven nem a normális reakció egy szakítás után.

Mit tehetnék én?

2019. okt. 8. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
És mennyi idő telt el a szakítás óta?
2019. okt. 8. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem normális dolog.A barátnőd óvatos kellene legyen,főleg,hogy a pasi pszichológushoz is jár.
2019. okt. 8. 10:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Két hét telt el mióta szakítottak.

Nekem főként az a legijesztőbb, hogy két alkalommal már követte ezt az új pasit is, akivel találkozott a barátnőm. 😮

2019. okt. 8. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazad van ebben. Különben 2 hét az még rövid idő.

Most figyelek egy párt, 5x szakítottak 8 hónap leforgása alatt, de mindig újra találkoznak (ritkán, havonta, kéthavonta rövid időre, miután már mindkettő leírta a másikat, és mindig újra megharagszanak egymásra.)

Esetleg célravezető lehet egyértelműen megkérni a fiút, hogy ne kövessen senkit, és alkalmat biztosítani neki egy adott időpontban, esetleg kétszer, hogy kérdezzen vagy elmondja, amit szeretne.

Az azért ijesztő, ha valaki egyszer s mindenkorra ki akar lépni az életedből. Én ebben az ideában inkább látok betegességet, mint a fiú reakciójában.

Azt látom, hogy ebben a fiúban belső konfliktus van.

Tehát nem csak a gyász. (Vagy még nem is lépett a gyász, veszteség szakaszba.)

Tehát először azt kéne megnézned kritikusan: a lány nem tartozik valamivel ennek a fiúnak? Az igazsággal, válaszokkal… Minden kérdésére választ adott a fiúnak? Nem titkolózik?

Ezt esetleg mediátor bevonásával lehetne rendezni, ha ilyesmi van, és a lány nem akarja a fiúnak szemébe mondani.

Ha ez megvan, akkor már csak a gyászfeldolgozás marad, vehetsz a fiúnak egy könyvet erről esetleg.:)

2019. okt. 8. 10:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Az exem exe vagy egy évig nyomult még.... de már ezt is betegesnek tartom.
2019. okt. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!