Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exxel tartani a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van barátság egy kapcsolat után? Hisz már nem tudsz úgy ránézni mint egy emberre csak, szerintem amit egyszer lezár az ember, az maradjon is úgy.2019. okt. 7. 21:57
1/8 anonim 

válasza:

Ha békés is volt az elválás szerintem rgy ideig nem kéne keresni egymást. Mert ke kell ezt belül zárni rendesen. Idővel, ha leülepedett minden, lehet barátkozni. De ezt csak akkor, ha a szakítás békés volt. Ha nem, illetve az egyik még érzett, akkor sose lesz abból barátság!
2/8 anonim 

válasza:

Ez sok mindentől függ.. és ahány ember, annyi jó megoldás. Ami másnak bejött az lehet nektek nem és fordítva is igaz.
Az viszont tuti biztos, ha szereted még akkor nem lesz ott barátság. Ezt csak ti tudhatjátok.
3/8 anonim 

válasza:

Ne barátkozz sose az exxel!!! Ismétlem ne barátkozz sose az exxel!!!
És a jelenlegi párodnak a megalazasa és semmibevétele. Olyan mintha, számodra a mostani párod semmitse érne.
4/8 anonim 

válasza:

Én próbaltam. Mindig dugás lett a vége.
5/8 anonim 

válasza:

Ha intelligens vagy, bármi lehetséges. De aki még helyesen írni sem tud, azzal meg sem ismerkednék!
6/8 anonim 

válasza:

Nincs. Az ilyenben az egyik fél mindig vissza akarja szerezni a másikat, max úgy tesz mintha csak barátok lennének.
7/8 anonim 

válasza:

Nem
Mi értelme van? Neki mondanád el milyen volt a napod, vagy mi??
Miről kommunikálnál?
Sose értettem exek miért keresik egymást telón, neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!