Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gondolkodtatok már valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodtatok már valaha azon hogy felkeresitek az exeteket? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Exem megáll
2019. okt. 4. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Akivel lezártam a kapcsolatot, az úgy is marad.
2019. okt. 4. 18:52
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

2 exemet kerestem fel.

Az egyiktől bocsánatot kértem, amiért csúnyán szakítottam vele. 3-4 évvel a szakítás után. Semmi más szándékom nem volt. Kellett egy 'kis' idő, amikorra megérett bennem ez.

A másiktól pár alkalmas szexet akartam és meg is kaptam. Ő is ennyit akart. Fél évvel a szakítás után volt ez először. Aztán újabb fél évvel később. Aztán 1 évvel később. Aztán végül már nem.

2019. okt. 4. 19:06
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
81%

Gondoltam rà, igen. És ő is. Ahogy utóbb kiderült, nosztalgia, biztonsàgérzet és figyelem/törődéshiàny volt mindkettőnk mozgatórugója.

Azóta lezàrtam, repült a ban, hozzà se szólok, profiljàra se nézek.

2019. okt. 4. 19:13
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Az első szerelmemet kerestem meg 25 év múlva. Csak kíváncsi voltam, hogy mi történt vele ezidő alatt. Elzavart a faxba, csak néztem mint a lufinyúl. De el is múlt a romantikus hozzáállásom a dolgokhoz. Ha véletlen nosztalgia ébred bennem, akkor addig verem magam a földhöz amíg el nem múlik.:)
2019. okt. 4. 19:31
 6/16 anonim ***** válasza:
16%
Rendszeresen előfordult, de csak alkalmi szex miatt. Ha békével váltunk el, és a szex működött, akkor szerintem ezzel semmi gond.
2019. okt. 4. 19:37
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Számomra az exek exek. Nincs nosztalgikus kedvem.
2019. okt. 4. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem, de keresett már fel ex. Emberileg nem érdekelt már, szexbe belementem, de az se volt jó, emlékeim szerint se volt, de gondoltam pár év alatt talán jobb lett a hozzáállása. Hát nem. Úgyhogy annyi volt.
2019. okt. 4. 19:48
 9/16 anonim ***** válasza:
39%

Egyszer volt ilyen, megtudtam, hogy elköltözik az országból, és előtte hétvégén még összefeküdtünk egy "búcsúszexre". Baráti hangulatban váltunk el, nem voltunk szerelmesek, nem illettünk össze, de a szex az működött.

Egyébként meg az exeim általában engem kerestek. Fogalmam sincs, miért.

2019. okt. 4. 20:02
 10/16 anonim ***** válasza:
57%

Engem rendszeresen lepontoznak ezért, de én több exszel is tartom a kapcsolatot. Van, akivel évente 1-2 alkalommal egymásra írunk, boldog születésnapot, karácsonyt...stb kívánni, vagy aktuális helyzetjelentést kérni, hogy hogyan halad a másik élete. De az egyikkel kifejezetten baráti a kapcsolatunk. Nem volt se hosszú, se intenzív kapcsolat, barátok lettünk, miután lecsitultak a szakítás után a kedélyek.

Szóval csak ártalmatlan érdeklődés miatt szoktam rájuk írni. A kapcsolat egyikükkel sem hiányzik, potya szexre sincs szükségem.

2019. okt. 4. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!