Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utáni gyógykapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni gyógykapcsolatban voltatok már? Lett belőle fosszú távú ha kevésbé szeretitek, mint ő titeket? Konkrét tapasztalat?

Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%
Na ezt a gyógykapcsolat szót még nem hallottam, de megmosolyogtam mindenlépp 😊
2019. szept. 15. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy fog dobni, mint a huzat, ha jobbat talál.
2019. szept. 15. 20:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalat?
2019. szept. 15. 20:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Benne vagyok jelenleg, majdnem egy éve. Szeretem a mostanit, de kevésbé, mint ő engem. Nagyon bennem vannak a régi tüskék. Viszont a régire nagyon haragszom, ki is ábrándultam belőle. Ha nem bírom cérnával, úgyis hagyom az egészet. A múlttal nem kéne foglalkoznom, a jelenben meg bizonytalan vagyok.
2019. szept. 15. 21:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Azt látom itt mindenhol, hogy a kapcsolatokat nem életre tervezik legtöbben, vagyis arra tervezik, de sokat nem tesznek érte. Így marad egy életre valakiben a "mi lett volna" pedig pont megélni kellett volna azt, legyen abból bármi, nem úgy nekifogni az életnek, jaj mennyit kapok, de jó ez nekem... de bocs ÉLEK ÉN? Páromon sajnos ezt látom, én vagyok aki jót tesz neki, szeretem, de azt érzem így kevés vagyok, nem is biztos, hogy ezt akarom sokáig csinálni.
2019. szept. 16. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
De, akivel komolyan gondolják, azzal egy életre terveznek. A mostani párod is melletted keresi ezt a személyt. Amint túllép az előzőn, kilép ebből is. Szóval, így tegyél meg neki mindent, meg alázd magad...
2019. szept. 17. 13:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Kerdezo, vegul hogy alakultak a dolgok?
2020. okt. 3. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!