Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után szó nélkűl lelépett! Ti hogy regálnátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok 4 évig voltam a párommal ,ö 2 honapja kűlfödre ment dolgozni de egyűtt maradtunk,viszont éjjel kűldött egy képet majd reggel letiltott!Ti hogy reagálnátok?2019. szept. 12. 12:59
21/28 anonim 

válasza:

En nem tudnek 4 evet igy lezarni... akarmilyen szemet goreny ... beszelnetek kene hogy el tudd engedni szerintem ... ezt fel se lehet fogni ep esszel
22/28 A kérdező kommentje:
Jol meg voltunk de az utobbi napokba kevesebbet irt de mivel sokat dolgozik erre fogta,űzent már hogy ne keresem mert feljelent na ezt aztán végképp nem értem és ö le sz.rja ,hogy mit érzek!
2019. szept. 12. 16:08
23/28 anonim 

válasza:

persze, hogy lesz**arja, mert ő jól érzi magát.
nem mindig az évek száma számít.
van amikor egy 1 éves kapcsolat tartalmasabb és boldogabb mint egy 10 éves. Van amikor az ember egy éves kapcsolatot nehezebben emészt meg mint egy 10 éveset.
24/28 A kérdező kommentje:
Biztos talált valakit mert már kreált hazugságokat ir!PL KIrugták miattam mert irkáltaam,nos mindig némitva volt a messengere napi 5-6 űzenetet irtam de volt,hogy 3 db-t, eddig nem zavarta?
2019. szept. 12. 17:28
25/28 anonim 

válasza:

neked is azt kéne tenned amit ő....lesz**arni
menj el itt az ősz, vegyél valami ruhát magadnak, menj el szoliba, fodrászhoz, egy masszázsra, kör,öshöz.
26/28 A kérdező kommentje:
Az egyik barátja ma felhivott elmondta ,hogy egyűtt buliznak és a párom iszik és drogozik ,meglepett söt azt hittem ez poén hisz 4 év alatt sose csinálta.Azt mondja vigyázzak vele mert elég agresziv !2 hónap alatt ,hogy fenébe változott meg ?
2019. szept. 13. 16:16
27/28 anonim 

válasza:

Úgy néz ki a külföldi élet magával vitte. Van, hogy ez egy gyökeres változást hozó esemény. Lehet régóta valami szabadságvágyat folytott el és most úgy érezte, hogy teljesen új életet akar...
28/28 anonim 

válasza:

látod látod? megszabadultál egy kreténtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!