Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 4 év után szó nélkűl lelépett!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után szó nélkűl lelépett! Ti hogy regálnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok 4 évig voltam a párommal ,ö 2 honapja kűlfödre ment dolgozni de egyűtt maradtunk,viszont éjjel kűldött egy képet majd reggel letiltott!Ti hogy reagálnátok?
2019. szept. 12. 12:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
En nem tudnek 4 evet igy lezarni... akarmilyen szemet goreny ... beszelnetek kene hogy el tudd engedni szerintem ... ezt fel se lehet fogni ep esszel
2019. szept. 12. 15:26
 22/28 A kérdező kommentje:
Jol meg voltunk de az utobbi napokba kevesebbet irt de mivel sokat dolgozik erre fogta,űzent már hogy ne keresem mert feljelent na ezt aztán végképp nem értem és ö le sz.rja ,hogy mit érzek!
2019. szept. 12. 16:08
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

persze, hogy lesz**arja, mert ő jól érzi magát.

nem mindig az évek száma számít.

van amikor egy 1 éves kapcsolat tartalmasabb és boldogabb mint egy 10 éves. Van amikor az ember egy éves kapcsolatot nehezebben emészt meg mint egy 10 éveset.

2019. szept. 12. 17:08
 24/28 A kérdező kommentje:
Biztos talált valakit mert már kreált hazugságokat ir!PL KIrugták miattam mert irkáltaam,nos mindig némitva volt a messengere napi 5-6 űzenetet irtam de volt,hogy 3 db-t, eddig nem zavarta?
2019. szept. 12. 17:28
 25/28 anonim ***** válasza:

neked is azt kéne tenned amit ő....lesz**arni

menj el itt az ősz, vegyél valami ruhát magadnak, menj el szoliba, fodrászhoz, egy masszázsra, kör,öshöz.

2019. szept. 12. 17:36
 26/28 A kérdező kommentje:
Az egyik barátja ma felhivott elmondta ,hogy egyűtt buliznak és a párom iszik és drogozik ,meglepett söt azt hittem ez poén hisz 4 év alatt sose csinálta.Azt mondja vigyázzak vele mert elég agresziv !2 hónap alatt ,hogy fenébe változott meg ?
2019. szept. 13. 16:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki a külföldi élet magával vitte. Van, hogy ez egy gyökeres változást hozó esemény. Lehet régóta valami szabadságvágyat folytott el és most úgy érezte, hogy teljesen új életet akar...
2019. szept. 13. 16:54
 28/28 anonim ***** válasza:
látod látod? megszabadultál egy kreténtől
2019. szept. 13. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!