Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az exetek szembe jönne veletek az utcán?

Van akinek köszönnék, esetleg leállnék vele dumálni pár percre, bár vele találkozom is nagy ritkán itt-ott (közös a széles értelemben vett baráti körünk).
Van egy exem, akire nem tudom hogy reagálnék, pedig már vége van majdnem 2 éve. Van azóta másik párom, de anno akkora nyomott hagyott bennem az az ember, hogy szerintem tanácstalan lennék.

Van néhány exem, szóval attól függ, kiről van szó. A legtöbbjüknek illendőségből köszönnék, de van pár, akitől, ha van időm, őszintén meg is kérdezném, hogy van, mi van vele.
Egyikük sincs már igazán hatással rám érzelmileg. Akikkel harag nélkül váltunk el, azokkal minden gond nélkül beszélgetnék. A maradék pár leszerepelt előttem, mint ember, így nem érdekel a társasága. Nem azért, mert utálom, csak egyszerűen bármi jobban érdekel, mint ők.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!