Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobtam mert drogfuggo. Szerintetek?

Kezdjük ott,hogy drog tág fogalom van amiről le lehet állni és van amiről nem. Én herbáloztam 3 évig most jutottam el odáig,hogy ez már így nem mehet tovább és orvosi segítséggel (gyógyszeres kezelés) és elszántsággal le fogom tenni.Lehet fikázni pont lefogom sz..ni mert én tisztában vagyok legalább valamennyire a dolgokkal és erőt vettem magamon és jó úton vagyok,hogy le tegyem :)
Egyébként a hivatalos FŰ (marihuána) legális orvosok rák ellenszerének használják...szóval ennyit róla.
Herbál mai divat fű amit én is használtam butit,el lustít,ingerékennyé tesz,kiszámíthatlan,megbízhatatlan lesz tőle az ember ugyan úgy mint az alkoholtól szóval előző kommentelők olvassanak utána mielőtt írják a hülyeséget. Herbálról könyebb le jönni mint az alkoholról több tapasztalatból tudom hála égnek nem saját :D Írj segítek ha tudok. 22f

Ne reménykedj! Ő nem szánta el magát, hogy abba hagyja a füvezést. Minden káros szenvedélyről csak saját elhatározásból lehet lemondani, és úgy sem könnyű.
Vagy beletörődsz, hogy végleg szakítotok. Vagy megenyhülsz pár nap után, és hagyod hogy vissza kuncsorogja magát. Viszont akkor semmiben sem leszel már a jövőben hiteles, tudni fogja, hogy bármit megtehet, hisz Te csak fenyegetőzöl a szakítással.

#4, lassan és kínlódva. Kb ahogy az előző kettő írta.
Amíg én nem éreztem égőnek, hogy nem mehetek szülői értekezletre, még kocsmából kővé fürdetés a kibabánkat, addig nem történt semmi.
Aztán pár kudarc után, tanulva azokból, még kínlódva, de csak összejött.
17 éve, kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!