Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kidobtam mert drogfuggo....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobtam mert drogfuggo. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Aztmondtam ha vegleg meg embereli magat vissza johet. Szerintetek van ra esely? Az en hibam mert hittem neki hogy az utolso fuves cigije es hagytam.. de most osszepakoltam neki es elzavartam. Szeretem es akarom hogy le tegye de arra hivatkozik hogy a furol lehetetlen lemondani most erelyes voltam es remelem vesz magan erot :(

2019. aug. 20. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Ne ámítsd magad, nem téged fog választani. A drognál marad.
2019. aug. 20. 14:14
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Jól tetted.

Megígéri a javulást ( az is kevés), de rögtön vissza is szívja... selejt.

Én is voltam alkesz, azért mondom így.

Mit lehet jövőként elképzelni vele?

2019. aug. 20. 14:16
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
A fűtől nem kéne így kiakadnod, meg ultimátumot adni neki. A pia sokkal károsabb, de gondolom azt valahogy mégias elfogadod, mi..? Én egyik szerrel sem élek, mielőtt még megvádolnál és engem is drogosnak neveznél. Adj már légyszives egy magyarázatot, hogy neked miért nem mindegy hogy hogy ereszti ki a gőzt; egy dzsóval, vagy piával.
2019. aug. 20. 14:27
 4/14 A kérdező kommentje:

2 es hogy sikerult kigyogyulnod?

Most a telefont sem veszem fel, ilyen hamar nem fog erot venni magan csak ha latja hogy tenyleg komolyan gondolom. Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

2019. aug. 20. 14:29
 5/14 anonim ***** válasza:
21%

Jól tetted, de miért mindenféle semmirekellőkkel jársz?

33/f

2019. aug. 20. 14:30
 6/14 A kérdező kommentje:
3 as : azert mert undorito es mergezi magat vele. Meg ha csak havonta egyszer csinalna... de max 2 napig birja ha lenne gyerekunk tole is elvinne a penzt? Azt nem fogom meg varni..
2019. aug. 20. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
Tudtam, hogy jön egy másik drogos, aki védi a hulladékot. Aljanép vagytok, drogosok, nem kell terelni a szót!
2019. aug. 20. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
77%

#6 oké, hát így már más a helyzet, azt nem írtad hogy 2 naponta beszív. Azt gondoltam havi 1, max 2. Így már neked adok igazat, és jogos volt hogy szakítottál.

#7 gondolom rám célzol, de sokra tartod magad, csak a degenerált fejednek még mindig nem sikerült megtanulni szöveget értelmezni. rip, olvasgassál még magadban.

2019. aug. 20. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Csak kapálózol most is,ő is tudja,hogy szereted,aztán ez a kidoblak megint olyan,mint az előzőek.Egyszer-kétszer még felhív,aztán ùgyis beszélsz vele,szépeket mondd Te meg visszafogadod.
2019. aug. 20. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
Írtad, kicsi rigó, hogy nem drogozol, csak épp egy szavadat sem hiszem. Ha nem lennél drogos, nem kapálóznál miatta ennyire.
2019. aug. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!