Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy az exem beszéljen velem?
Beszélni akarok az exemmel. Már több mint 6 éve hogy szakítottunk, de mivel elég csúnyán váltunk el egymástól, egyik napról a másikra, ezért bennem még mindig ott van egy tüske ami időről-időre fájdalmat okoz és ami miatt egyszerűen nem tudtam még továbblépni rajta. Pár éve próbáltam felkeresni, hogy beszéljek vele, de teljes elutasításba ütköztem.
Biztos sokan írnátok, hogy ne foglalkozzak vele, lépjek túl rajta és ne is keressem, ez lesz a legjobb mindkettőnknek. Ez azonban nem megy, illetve van hogy tök sokáig még rá sem gondolok, de aztán mikor valahogy az eszembe jut akkor hetekig csak őrlődöm az egész dolgon és nem tudom mitévő legyek. Egyszerűen úgy érzem hogy addig úgy sem fogom tudni elengedni őt amíg tisztességesen le nem zárjuk a kapcsolatunkat. Nyílván azért nem akar velem beszélni, mert nem akarja feltépni a régi sebeket és neki így könnyebb ha abszolút nem is foglalkozik velem vagy talán már csak szimplán nem érdeklem. De ha az utóbbi áll fent akkor nem értem hogy miért lenne probléma ha leülne velem beszélni és én legalább nyugodt szívvel állhatnék tovább.
Lehet sokan úgy gondoljátok hogy én agyalom túl a dolgot, de én tényleg próbáltam/próbálom lezárni magamban azt ami kettő között volt de egyszerűen úgy érzem hogy muszáj beszélnem vele és úgy elválni tőle hogy az méltó legyen az egykori kapcsolatunkhoz.
Szóval a lényeg : Ő nem akar beszélni velem, én viszont mindenféleképpen tisztázni szeretném vele a dolgokat személyesen. Úgy érzem, hogy sértettség és harag van benne az én irányomban, amire nekem is ugyanannyi okom lenne. Én azonban megbocsájtottam neki és csak annyit szeretnék, hogy tiszta lappal továbbállhassak.
"Lehet hogy boldog párkapcsolatban él, én ezt nem tudom."
Ő lehet, hogy boldog párkapcsolatban él, de hogy te nem, az hétszentség! Ha te boldog lennél, nem az exeden rugóznál évek óta.
"Nem kavarnék bele egyáltalán, csupán leakarom zárni a dolgot ahogy azt már régen kellett volna."
Ez a dolog már le van zárva, csak te ezt nem fogod fel. A helyedben minél hamarabb felkeresnék egy pszichológust, mert ennyi idő után nem egészséges még mindig a múltba kapaszkodni.
Ez a tüske a tied! Benned van! Neked kell megoldanod!
6 év!! Hallod magad?? Mi a franc köze van ehhez még az exednek??? Szállj le róla, ez nettó zaklatás!
Ez így egy kicsit már rögeszmés, ilyent demens emberek tesznek.
Éld az életed, dolgozz, tanulj, képezd magad, foglalkozz a MOSTANI pároddal ne azzal mit tett vagy nem tett, mondott vagy nem mondott xy 6 évvel ezelőtt.
... szerinted? Mar a vezeteknevere se emlekeztem.
Ne jarj igy, ne alazd meg magad.
Tök jól leírtad, mit ne írjunk.
Pedig nincs más tanács.
Nekem is vannak érthetetlenül félbeszakadt kapcsolati tüskék.
Amikor megint szerelmes lettem, eltűntek.
Csak ilyen holtidőszakban jut eszembe. De semmi értelmét nem látom semmi beszélgetésnek.
Én a helyzetedben megkeresném. Elmondanám, amit leírsz, hogy úgy érzed, abban hogy fel tudd dolgozni a szakításotok, a nyitott kérdések tisztázására lenne szükség. Szertnél továbblépni, de valami nem hagy nyugodni és talán tudna neked segíteni ebben az elakadt folyamatban azzal, ha segítene megtalálni a válaszokat. Elmondhatod hogy ne haragudjon, ha fájdalmat okoztál, persze egy bocsánatkéréssel nem lehet meg nem történté tenni a dolgokat, de hálás lennél neki, ha segíteni tudna.
Persze fogalmazd át a saját szavaiddal. És semmi vádaskodás, önmarcangolás! Ha viszont ő nem szeretne így se beszélni, sajnos el kell fogadnod, bármennyire is fáj.
Sajnálom, hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!