Nárcisztikus pasin hogyan lehetne segíteni, elérni, hogy megnyíljon és beszéljen a belső fájdalmairól/gyengeségeiről?
2. +1
Nem éertem egyes nők miért akarnak megmenteni minden idiótát.
Te diagnosztizáltad annak valami alapján, esetleg egy hirtelen benyomás miatt, vagy erről papírja van, hogy az?
Laikusként szerintem nem tudsz rajta segíteni ha tényleg az. Ha csak te diagnosztizáltad annak, akkor a stigmatizálással csak eltaszítod magadtól, mert egyáltalán nem biztos, hogy az.
Szia, en 4 év utan jöttem rá most hogy az en pasim is az, de én hál'Istennek rajöttr
em hogy nincs erre szükségem és megmondom neki hogy le is út fel is út. Feltéve ha nem akar változtatni ezen a viselkedésen. Sokáig örlödtem hogy lehet én látok valamit rosszul de ugye manipulálni azt tudnak. Egyáltalan nem hajlandó beszelgetni erzésekről sem a felmerült problémáról. Én sem értem hogy lehet így élni. És mielőtt mindenki ítélkezne, hogy minek allunk össze ilyennel az ilyen típusú emberek elöször nagyon odaadóak, lehengerlőek és amikor megkapta amit akar akkor már csak az ő kiralysága számít. Keptelen beleérezni más érzéseibe. Érzelmi analfabéták. Ha gondolod írhatsz privátban is.
Szembesítsd és mond megneki, hogy változás vagy távozás. Esetleg semleges felek vélemènyét is kikérheted.
Sok sikert. Ha tényleg van potenciál megér egy próbát, de a szimpla jó tett se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!