Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi az, amit ha megtudnátok a párotokról azonnal elhagynátok érte, ha régen volt, akkor is?
A megcsalás akkor is megcsalás, ha 1 hónap után meg ha 20 év után történik is. Sőt, az előbbi még rosszabb is, mert elvileg akkor lángolni kéne a szerelemtől. Na meg mi a biztosíték arra, hogy csak az elején tette, később nem?
Ha fideszes... :D
Csak viccelek.
Kérdező (#21) én mondjuk eleve nem kezdenék rendpárti-konzervatív nézeteket valló nővel, úgyhogy kizárt, hogy a kapcsolat x-edik évében ilyen problémával szembesüljön bármelyikünk.
Olyan viszont volt, hogy elsztorizgattunk egymással az ilyen kezdeti kavarásokról... a páromnak volt valami alkalmi afférja anno az őskorban:) aztán pár nap múlva én kerestem valamit a gyógyszeres dobozban, és ennek kapcsán rákérdeztem, hogy mi a fenének tárolgatja még a kb 5 éve lejárt szavatosságú esemény utáni tablettát... azt mondja, annál frászban lévőbb 2-3 hete még az életben nem volt, mint amit akkor tök véletlenül rá hoztam... na ezt hívják instant karmának:))) - most őszintén, mit lehet ezen csinálni a röhögésen túl???
Pedofília, molesztálás, nemi erőszak, megcsalás, ember ölés, állat kínzás.
31/n
Mondjuk ilyen isten háta mögötti helyen,ahol munkalehetőség is alig van kiadni se nagyon lehetne a házat,plane nem ugy,hogy az jövedelmező lenne tehát ezt a témát elis engedtem.
Utolsó igen, de kérdés mennyire felújítandó és a másik,hogy mennyire hiteles egy facebook-on hirdetett házat megvásárolni. Hogy részletre lehet-e, nem tudom. De szerintem nem, hisz akkor senki sem venne fel hitelt, mert nincs értelme annyi pénzt reszketekben törleszteni,mint amennyibe kerül. Így nincs nyereség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!