Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi az, amit ha megtudnátok a párotokról azonnal elhagynátok érte, ha régen volt, akkor is?
- erőszakos bűntény
- nemi erőszak, zaklatás
- prostituált szolgáltatásának igénybevétele
- állatkínzás
- megcsalás (akár exet, akár engem)
- ittas/drogos autóvezetés
- pedofília
25N
+Gyerekmolesztálás, nemi erőszak, jelenlegi szenvedélyfüggőség (alkohol, drog, játék), pszichopata.
8. voltam
A 14-es válaszomhoz hozzá tenném a nemi erőszakot a korábbi kapcsolatokban a fizikai bántalmazást és a zaklatást és a szektához vagy bűnbandához való tartozás.
23 éves vagyok nőnemű. Ha véletlenül ölt meg valakit arról nem tehet. Az akarattal elkövetett bűnök azok amik a jelleméből fakadnak ezért elfogadhatatlanok számomra. Viszont ha véletlenül ölt meg valakit az felveti milyen lelki károkat szenvedett és ez is megszólaltatna egy vészharangot ha még a kapcsolat elején vagyunk.
Ha a kapcsolat elején csalt meg az is megcsalás. Mindegy most milyenek az érzelmek majd x év múlva mikor nem dúl a láv újra megteszi. Aki csak addig hűséges míg szerelmes azzal nem érdemes tervezni. Azonnal elveszítené a bizalamam és ha esetleg nem tőle tudom meg (ha tőle lehet akkor is) csak az járna a fejemben hogy hányszor tehette már meg amiről nem is tudok. Akkor is ha valóban csak 1 volt én azt soha nem fogom biztosan tudni.
Ha azonnal nem is szakítanék (mert ha szerelmes az ember van hogy sutba dobja a racionalitást) hosszú távon akkor is szakítás lenne a vége mert többé nem bíznék meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!