Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nektek mi az, amit ha megtudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi az, amit ha megtudnátok a párotokról azonnal elhagynátok érte, ha régen volt, akkor is?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok és nemet, kérlek
2019. aug. 15. 13:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

- erőszakos bűntény

- nemi erőszak, zaklatás

- prostituált szolgáltatásának igénybevétele

- állatkínzás

- megcsalás (akár exet, akár engem)

- ittas/drogos autóvezetés

- pedofília

25N

2019. aug. 15. 14:19
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

+Gyerekmolesztálás, nemi erőszak, jelenlegi szenvedélyfüggőség (alkohol, drog, játék), pszichopata.

8. voltam

2019. aug. 15. 14:20
 13/28 anonim ***** válasza:
71%
Szándékos gyerek vagy állat bántalmazás/kínzás. Börtön büntetés (eléggé a földtől elrugaszkodott de) ha átoperáltatta magát, ha megcsalt, játékgép, alkohol, vagy drog függőség, eltitkolt perverz hajlamok. KB ennyi ami eszembe jutott.
 14/28 A kérdező kommentje:
És ha véletlenül ölt embert? Mondjuk bénán vezet.
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt pia, vagy drog miatt történt, nem.
2019. aug. 15. 14:23
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
*nem drog miatt természetesen
2019. aug. 15. 14:25
 17/28 A kérdező kommentje:
És mondjuk azért, mert a kapcsolatotok elején megcsalt mostmeg minden ok es halal szerelem van?
2019. aug. 15. 14:26
 18/28 anonim ***** válasza:
64%

A 14-es válaszomhoz hozzá tenném a nemi erőszakot a korábbi kapcsolatokban a fizikai bántalmazást és a zaklatást és a szektához vagy bűnbandához való tartozás.

23 éves vagyok nőnemű. Ha véletlenül ölt meg valakit arról nem tehet. Az akarattal elkövetett bűnök azok amik a jelleméből fakadnak ezért elfogadhatatlanok számomra. Viszont ha véletlenül ölt meg valakit az felveti milyen lelki károkat szenvedett és ez is megszólaltatna egy vészharangot ha még a kapcsolat elején vagyunk.

2019. aug. 15. 14:26
 19/28 anonim ***** válasza:
97%
Diszkriminálták a válaszomat.
2019. aug. 15. 14:29
 20/28 anonim ***** válasza:
37%

Ha a kapcsolat elején csalt meg az is megcsalás. Mindegy most milyenek az érzelmek majd x év múlva mikor nem dúl a láv újra megteszi. Aki csak addig hűséges míg szerelmes azzal nem érdemes tervezni. Azonnal elveszítené a bizalamam és ha esetleg nem tőle tudom meg (ha tőle lehet akkor is) csak az járna a fejemben hogy hányszor tehette már meg amiről nem is tudok. Akkor is ha valóban csak 1 volt én azt soha nem fogom biztosan tudni.

Ha azonnal nem is szakítanék (mert ha szerelmes az ember van hogy sutba dobja a racionalitást) hosszú távon akkor is szakítás lenne a vége mert többé nem bíznék meg benne.

2019. aug. 15. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!