Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le és éljem túl?
Dióhéjban, több éve együtt vagyok a párommal (30 körül vagyunk), de kiderült, hogy drogozott, ráadásul meg is csalt... A lány terített ki mindent, merthogy a párom nem akart engem elhagyni.
Először tagadta, majd amikor szembesítettem jött a köpködés részéről, hogy én ezt még meg fogom bánni, most b*sztam el az életem, 1 percet sem pocsékol tovább rám, egyébként is milyen xar volt neki mellettem. Ehhez képest ugye mégsem szakított, meg pár órával korábban még így szeret meg úgy szeret. Azt mondta erre, hogy még bízott bennünk, de kár volt, mert én már úgysem változok meg, stb.
Teljesen a padlón vagyok, hogyan álljak fel ebből?
Nem akarom elhinni hogy az ilyennek sosincs előzménye...
Az más kérdés hogy a legtöbben simán csak nem hajlandóak tudomást venni arról, hogy egy szar kapcsolatban tengődnek.
Szerintem a kérdező nagyon jól tudta, hogy el fog jönni ez az idő csak tipikus kapcsolatfüggőség vagy megszokás mindig elvetette a szakítás gondolatát.
Közel a 30-hoz egy ilyen toxic kapcsolat után kétlem hogy tanácsra lenne szükséged. Panaszkodni meg itt felesleges úgyse old meg semmit, ha csak nem arra vágysz hogy idegen emberek fikázzák a csávód.
Mert ugye jön a villámcsapás és a 70% víztartalmú lényből keletkezik egy szénkupac.
Ugyanígy jön egy villámcsapás és az erkölcssel, szeretettel, szorgalommmal, vagyonnal átitatott lényből marad egy bunkó, lusta, drogos, szegény, pszichopata szarkupac.
Kérdező, az ilyenért nem kár, egy percet se búslakodj utána, örülj hogy megszabadultál.
Nekem is volt ilyen exem akinek ha valami nem úgy alakult ahogy neki tetszik akkor felvette ezt az óvodás viselkedést. Meg is kaptam tőle szakításkor, hogy 2 igazi nő közül választhat akik nem olyanok mint én, éljem tovább a mimóza életemet és egy szardarab vagyok. Ehhez képest 40 évesen egyedül van és a szüleivel él, nekem meg 2 hónap múlva lesz az esküvőm. Többször próbált visszakúszni, de válaszra sem méltattam. Nekem az segített hogy akkoriban költöztem ki külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!