Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen indokkal szakítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal szakítsak?

Figyelt kérdés
Régebben megcsalt, de azt megbocsátottam úgyhogy már nem hozhatom fel indoknak. Már nem vagyok szerelmes, főleg a történtek után+egész nap másra gondolok és képtelen vagyok így együttlenni vele. Nem akarom megcsalni se, de elhagyni is sajnálom mert mindig azt szokta mondani, mi lenne vele nélkülem, én hamar találnék valakit, de ő nem.
2019. aug. 10. 17:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te is tudod,hogy ebben a kapcsolatban már nem lesztek együtt boldogok!

Ő megcsalt,te ezt sose fogod tudni megbocsájtani!Amit meg is értek!

Csak egymás idejét "raboljátok",miközben másokkal boldogok is lehetnétek akár ez idö alatt.

Egyébként idővel ő is találna mást magának,ne hagyd hogy finoman zsaroljon ezzel.

2019. aug. 11. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség a legjobb, mert a kamu indokok többnyire kiszagolhatóak és akkor sokáig rágódna, hogy mért szakítottál vele.

Egyszerűbb ha az igazat mondod. Az a leghihetőbb és így lesz majd neki a legkönnyebb továbblépni.

2019. aug. 14. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!