Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi jár a kis fejükben?
Figyelt kérdés
Szakítottak velem, majd mivel volt még cuccunk egymásnál,megbeszéltük,hogy visszacseréljük. Majd rámír, hogy akkor már igyunk is meg valamit, csináljunk valamit.
Nem mentem bele.
Két nap múlva látom,hogy kapcsolatba van valaki újjal.
Gondolom nem két nap alatt ismerte meg, nem gáz ez mégis, az új valakivel szemben?
2019. aug. 10. 17:25
1/6 anonim válasza:
Túl vagy rajta? Akkor mit érdekel?
Nem vagy túl rajta? Lépj tovább!
2/6 A kérdező kommentje:
Inkább csak unatkozom.
2019. aug. 10. 17:31
3/6 anonim válasza:
Ö is unatkozott azert invitalt csak
4/6 Noren1989 válasza:
Hát, be kell látni, hogy míg hivatalosan veled volt,a ddig bezony kokettált a másikkal.
Az új emberke ezzel még nem foglalkozik, de nyilván hosszúéletű lesz ő is zárójelikszdé.
Nyugalom, szard le kerek perec.
5/6 anonim válasza:
Nekem is mindig van B terv. Ja az újjal szemben elég gáz, dehát ez van, arról nem kell tudnia.
6/6 anonim válasza:
én pont igy voltam, én voltam a nő aki dobta a pasit. Szakitas eléggé megviselt, kifordultam önmagambol, nyitott lettem az uj kapcsolatokra. én is mondtam neki h talizzunk, még nem engedtem el magamban mint barátot, de már nem akartam tőle semmit, aztan az egyik ismerkedes komolyabbra fordult és már 1 éve tökéletes kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!