Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kinek hogy sikerült feldolgozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogy sikerült feldolgoznia ha szakítanak vele?

Figyelt kérdés
Ki mit tapasztalt már meg? Ha tudom hogy ha többet teszek azért akit nagyon szeretek... És utólag jövök rá mennyit jelent. Felemészt a bűntudat mert nem kért sokat.Időközben talált mást akiben új lehetőséget lát. Szeretett engem, figyelmeztetett is többször,de elfogyott a hite hogy képes vagyok továbblépni vele. Haragudni nem tudok rá, nem szertni sem. Csak magamnak köszönhetem
2019. aug. 8. 16:09
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Hát figyu, én az esetek kb 20%-ában a másikat okolom, 1-1 felnagyított hibával megspékelve, kb 50%-ban beletörődök, hogy itt valami el lett baxva (esetleg az én hibámból -> hibakeresés indul), 30%-ban meg viharos, veszekedős szakításaim voltak, amiket azért nem nagy ügy feldolgozni.
2019. aug. 8. 16:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Nálam most az ego abszolút kilőve, mert minden magvvan benne ami nekem kell, és csak a gyermeteg bamba hozzáálládomnak köszönhetem. Csak figyelnem kellett volna rá.
2019. aug. 8. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lépj tovább, addig maradj egyedül.

Tanulj a hibádbol. Talalsz majd mast aki szinten erteses. Es legközelebb majd jobban odafigyelsz, igy nem koveted el ugyanazt meg egyszer.

Ha visszafogadna most is, lehet hogy sosem vqltoznal. Ez a te elonyodre is fog valni, hogy igy tortent. Csak még nem látod be, ez normalis egy ideig.

2019. aug. 8. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ha többször figyelmeztetett és mégsem változtál,akkor mostmár s9kat nem tehetsz.

Teljesen reménytelen? Még egy esélyt nem kaphatsz?

2019. aug. 8. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi volt a konkrét dolog, amire figyelmeztetett és mégis csináltad? Elég sz*r utólag ez, igen, de ez is csak idő, aztán elmúlik. Amúgy, mikor szakítottatok? Össze is jött mással? Ha igen, akkor el kell fogadni.
2019. aug. 8. 18:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Ott rontottam el leginkább hogy minden mással foglalkoztam csak vele nem (körülmények,későn határoztam el az odaköltözést,és jogosan nem érezte mit érzek iránta) korábban vettem neki valamit amit szintén nem kapott meg, azt pedig nem adja akárkinek az ember...belül lemondott rólam és megismerkedett mással,és tovább lépett... Tömören ennyi
2019. aug. 8. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nehéz ügy. Még én sem dolgoztam fel, csak egy részét. Már látom rajta hogy valamilyen szinten bánja a dolgot hogy nem adott esélyt. Ha jönne, és tenne érte hogy tudassa velem hogy valóban megváltozott és igen is engem akar, akkor adnék neki esélyt.

Szerintem próbáld megbeszélni vele a dolgokat, őszintén. Lehet hogy ő is csak erre vár, nem tudhatod. Egy próbát megér mindenképp!

Amíg meg nem próbáltad, nem tudhatod hogy valóban mire számíthatsz!

Sok sikert!

2019. aug. 8. 20:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyből új kapcsolatba kezdett, ha most akarnék beszélni vele, szánalmas, vagy zaklató lennék
2019. aug. 8. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Benne van a pakliban, de ha nem vállalod fel az érzéseid és nem teszel érte, hogy jobb legyen, hogy vissza szerezd akkor az már a te hibád, hogy hagyod elúszni a boldogságod! Akkor ne itt síránkozz!
2019. aug. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!