Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik nagyobb bűn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nagyobb bűn?

Figyelt kérdés
A megcsalas, vagy ha elhitetik veled, hogy te vagy elete nagy szerelme, évekig együtt van veled, közben tudja hogy nem te vagy az igazi,csak nem szakít. Hanem használ, és rabolja az időd.
2019. aug. 2. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Hát jó kérdés 😀

Ha ugyanannyi ideig vagytok együtt mindkét esetben akkor mindegy melyik.

Ha 4ev használat VS. fél év kapcsolat majd megcsalást hasonlítunk össze akkor a 4ev a genyobb

2019. aug. 2. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
megcsalás
2019. aug. 2. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy a saját idejét is rabolja a második esetben. Nem szakít, mert gyáva és fél, hogy nem talál mást.

A megcsalás meg aljas árulás.

2019. aug. 2. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Az eredmény ugyan az, csak a módszer más. Szerintem itt egyénenként változó, hogy kinek mi esik rosszabbul. Szerintem én ebben az esetben a hitegetéstől jobban kikészülnék, mint a megcsalástól.

33/f

2019. aug. 2. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egyikre sincs bocsánat.Mindkét esetben bszom ki az ajtón, amint rájövök a dolgokra.Azonnal kiábrándulok, ha aljasan viselkedik a másik fél.
2019. aug. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!