Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
Nem feltétlen csak másért, de engem eddig az életben mindenki elhagyott. Már nem számolom.
2/14 anonim válasza:
Soha. Nyilván nem lennénk a GYK-n, ha valaha bármiféle emberi kapcsolatunk lett volna. Te mit keresel itt?
3/14 Barnabas333 válasza:
Soha. Azt mondják belsőre tökéletes férfi vagyok. Én szoktam elhagyni régen a nőket ha alább hagy a tűz, de mára már belefáradtam az újra kezdésbe...
5/14 anonim válasza:
Soha, eddig en hagytam ott minden pasit. Bar soha masik ferfiert. Mindig csak a "jobban kiismertem, mar nem tetszett annyira" eset volt
6/14 anonim válasza:
Soha. Eddig en hagytam el mindenkit.
7/14 anonim válasza:
Bárkivel ismerkedtem, mindig az lett a vége, hogy nem kellettem egyiknek sem. De nincs bennem rossz érzés ezzel kapcsolatban. Ez van.
8/14 anonim válasza:
Soha.
Egyébként nem létező dolog másért elhagyni valakit. Nem a másik miatt hagy el hanem mert a kapcsolat már régen nem jó és egyáltalán nem szeret. Hogyha valaki boldog veled és szeret nem fog elhagyni más miatt. Csak sokkal könnyebb arra fogni, hogy jött az a kis riherongy és elvette tőlem a párom pedig olyan boldogok voltunk. Azt már nehezen látják be az emberek, hogy a kapcsolat eleve hulladék volt.
9/14 anonim válasza:
Hát igen... Ami nem a tiéd, azt elvenni sem lehet. Amibe egy harmadik bele tud turkálni, azzal komoly gondok voltak alapból, úgyis vége lett volna.
Amúgy nem hagytak el, eddig én hagytam el mindenkit.
10/14 anonim válasza:
4x. De utána mindig padlót fogtak attól akiért elhagytak. És utána amit adtam a visszakönyörgési kísérletnél... Mai napig ott kísérti mindet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!