Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan békíthetném ki?
A helyzet az,hogy nagyon elbaltáztam.
Az utóbbi időben, már többször kért arra hogy kicsit jobban figyeljek rá, és a döntéseim meghozatalakor vegyem figyelembe azt,hogy ő van nekem.
Sajnos nem tettem meg.
Visszamegyek dolgozni egy olyan helyre, ahonnan sosem fogom tudni mikor jöhetek haza. Van itt egy állásom, de ez sokkal több pénzt hozna.
Én teljes mértékben értem hogy családközpontú,és egy nap velem szeretne egyről a kettőre lépni. Nem akarom ezt elveszteni.
Sajnos nem tőlem tudta meg, pedig már 2 éve együtt vagyunk.
Nem szerettem volna így a tudomására hozni, előtte minden sokkal egyszerűbb volt amíg nem volt ő nekem, könnyebben mozdultam minden téren,de most már nem csak magamra kell vigyázzak. Lehet nem figyeltem eléggé rá mostanában, nagyon bánom.
Kígyót békát kiabáltam én is rá, amikor kifejezte nem tetszését. Elég komolyan összevesztünk. Nem szokásunk. Nem szoktunk haraggal lefeküdni vagy haraggal elvállni.
Nem tudom mit kellene tegyek, menjek vagy ne menjek, utazzak el 2 nap múlva, hagyjam itt így, vagy mit kéne tegyek?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!