Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszaszerezni a párom?
Ő szakított velem, mert nem áll készen arra, hogy veszekedjünk. Azt mondta, hogy tudja, hogy egy kapcsolattal együtt jár az, hogy veszekszik néha két ember, de Ő erre nem áll készen. Tehát egy kapcsolatra sem...
Fél évet voltunk együtt és egyik pillanatról a másikra lett vége a kapcsolatunknak. Telefonbeszélgetésben mondta nekem, hogy ezt most nem akarja folytatni.
Adjak magunknak időt?
Mindennél jobban szeretem és nagyon hiányzik... szeretném Őt visszakapni. Szeretnék újra Vele lenni!
20/L
Mondjuk illett volna személyesen a szemedbe mondania ezt, de ő gyáva módon elintézte egy sz.ros telefonnal.
Ne sajnáld kérlek. Találsz majd jobbat, egy sokkal agyilag és érzelmileg is érettebbet.
Lépj túl rajta.
Fél év és veszekedések. Én is leléptem volna. Nem telefonbeszélgetésben, egy SMS-ben két szóban.
Vissza akarod kapni, mond neki legyen csak szexkapcsolat. Abban már tényleg nincs helye veszekedésnek.
Nagyon nem mindegy miért voltak veszekedések.
Mert ha mindenért belekötöttél,hisztis,féltékeny tyúk voltál,akkor még az is jogos,hogy így szakított,mert kikészült tőled és akkor lehozhatnád a csillagokat is,akkor sem kellenél neki újra.
De ha csak kifogás volt ez és jogtalannak érzed,beszéljetek,mondd el neki mit érzel,növelld az egóját,hátha csak megijedt egy komoly kapcsolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!