Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smiley18 kérdése:

Hogyan tudnám visszaszerezni a párom?

Figyelt kérdés

Ő szakított velem, mert nem áll készen arra, hogy veszekedjünk. Azt mondta, hogy tudja, hogy egy kapcsolattal együtt jár az, hogy veszekszik néha két ember, de Ő erre nem áll készen. Tehát egy kapcsolatra sem...

Fél évet voltunk együtt és egyik pillanatról a másikra lett vége a kapcsolatunknak. Telefonbeszélgetésben mondta nekem, hogy ezt most nem akarja folytatni.

Adjak magunknak időt?

Mindennél jobban szeretem és nagyon hiányzik... szeretném Őt visszakapni. Szeretnék újra Vele lenni!

20/L

2019. júl. 26. 05:44
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk illett volna személyesen a szemedbe mondania ezt, de ő gyáva módon elintézte egy sz.ros telefonnal.

Ne sajnáld kérlek. Találsz majd jobbat, egy sokkal agyilag és érzelmileg is érettebbet.

Lépj túl rajta.

2019. júl. 26. 06:04
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Egyrészt nem a tulajdonod, másrészt minek neked egy gerinctelen gyáva féreg, aki nem személyesen szakít, hanem telefonon?
2019. júl. 26. 06:11
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha annyira szereted, akkor beszélj vele. Nem mondom, hogy neked vagy neki van igaza. Attől függ mennyire veszekedttetek. Ha szerinted, egy kicsit túlzásba vitted akkor mond neki, hogy több ilyen nem lesz. Ha egy kultúrált egészséges veszekedés volt, akkor keress mást.
2019. júl. 26. 06:28
 4/9 anonim ***** válasza:
17%

Fél év és veszekedések. Én is leléptem volna. Nem telefonbeszélgetésben, egy SMS-ben két szóban.

Vissza akarod kapni, mond neki legyen csak szexkapcsolat. Abban már tényleg nincs helye veszekedésnek.

2019. júl. 26. 06:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindegy miért voltak veszekedések.

Mert ha mindenért belekötöttél,hisztis,féltékeny tyúk voltál,akkor még az is jogos,hogy így szakított,mert kikészült tőled és akkor lehozhatnád a csillagokat is,akkor sem kellenél neki újra.

De ha csak kifogás volt ez és jogtalannak érzed,beszéljetek,mondd el neki mit érzel,növelld az egóját,hátha csak megijedt egy komoly kapcsolattól.

2019. júl. 26. 08:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy féreg...
2019. júl. 26. 09:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Apróságokon kaptunk össze. Nem is mondanám veszekedésnek, inkább csak kisebb vitáknak. Nem egyezett a véleményünk és olyan érzése volt, hogy nem fogadom el az övét. Pedig ez nagyon nem volt így. Igenis kíváncsi voltam a véleményére és mindig meg is hallgattam.
2019. júl. 26. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kéne kapálóznod utána, nem érdemli meg.
2019. júl. 26. 14:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi?! :DDDD aki nem áll készen konfrontálódni vitás szituációban, az az életre se áll készeb, nem hogy egy kapcsolatra... Milyen kifogás ez már?!
2019. júl. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!