Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam visszaszerezni a baratnomet? Bovebben lent.
1. legyél öngyilkos, okozz fájdalmat a szeretteidnek. Az öngyilkosok gyáva férgek. << ez a hülyeség
ezek jó megoldások:
2. hagyd a francba, nem fog visszajönni hozzád, szakított, nem szeret, elhagyott, ne legyél kiskutya, ne fuss utána! férfi vagy állj talpra!
3. a legnagyobb hülyeség és önzőség ez a "maradjunk barátok" duma... általában az a fél mondja aki szakít. nehogy belemenj! csak nehezebb lesz elengedni, és úgysem bírtok barátok maradni mert te szereted, szóval oltári baromság.
mondjuk felőlem azt csinálsz amit akarsz, a te dolgod, csak leírtam a véleményem, és hogy én mit tennék.
engem is 3 év után hagyott el a barátnőm hasonló indokkal! 2 hónapig rossz volt, de már kezdek megnyugodni. Az élet megy tovább. Férfiak vagyunk nem kis hülye gyerekek. 23F
Hát ha én kapnék hasonló válaszokat, lehet még jobban elkeserednék :P
Amúgy nagyon sajnállak. Én lány vagyok, szakítottak már velem - a legszarabb érzés. Én is úgy éreztem, hogy az én hibámból.
Hogy mit tegyél? Ne zaklasd... de ne legyetek egymás közelében véletlenül sem. Sokkal több esélyed van, ha hosszabb idő után (1-2 hónap) újra összefuttok. Én legalábbis fiúnál ezt tapasztaltam. Nyilván én nem futottam utána, mert egy lány nem fog, egy fiú viszont csak tegye:P Szóval rohadt szar, és eddig ismerőseim körében is 50-50 százalékban lett végleges szakítás és újra összejövés. Szóval neked is megvan az esélyed. Baromi szar, és nagyon sajnállak, tényleg. Én tudom milyen, mikor üres a mellkasod, szó szerint kitéptek belőled valamit. Nekem nem sokat segített a bulizás és a többi dolog, mert amikor reggel felkeltem, újra pocsékul voltam, szóval max. egy estére jó az alkohol. ne füvezz! ezért nem éri meg drogozni, még ha szerelmed bármit is megér! Lehet, nem örülne neki, ha megtudná, vagy érted... csak rontasz magadon. Ne legyél öngyilkos. Én is fontolgattam anno... Kicsivel több, mint két hónap után a fiú újra velem akart lenni. De ebben se bízz! Én se tettem (csak kicsit titokban magamban,... szóval mégis... de ha nem lett volna szerencsém, csak még tovább tartott volna a szenvedés). azért is nehéz, mert egy fiúnál adott, hogy majd felkeres, ahogy engem is, de egy lááány... hát nem tudom. Szóval most hagyd békén. Hátha elkezdesz hiányozni neki, még meggondolhatja magát, vagy rájön, hogy mégsem akart kidobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!