Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szemüveges nők! Számotokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemüveges nők! Számotokra a szemüveges férfiak vonzobbak vagy inkább azok akik nem viselnek szemüveget?

Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Lényegtelen. Ez a legutolsó szempontok között van.
2019. júl. 23. 15:11
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
#10 Oh, bakker. Abba bele se gondolj, hogy nekem meg nem olyan jó a szemem és én nem látom, ha ő is szemüveges nem mászok az arcába. Vagy te az én szememmel látsz?
2019. júl. 23. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Jól mutat a keczi a nő szemüvegen. 🙂
2019. júl. 23. 16:04
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs érzéke szemüveget választani, akkor nélküle.

Ha van, kit érdekel.

2019. júl. 23. 16:08
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Anyukád szemüvegét geczizd le.
2019. júl. 23. 16:21
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Tiédet televerném, pinat is. 😁"

Joy Solitude, továbbra is a mamát zaklasd ezzel.

2019. júl. 23. 17:12
 17/21 anonim ***** válasza:
27%

# 12: a kérdés szemüveges nőkhöz szólt... a szemüveges nő vagy és nem látsz jól, akkor a szemüveged rossz (nagyon), ha nem látod valakinek a szemét...

Intim helyzetben pedig vagyok olyan közel a páromhoz, hogy - bármilyen erős is a szemüvegem - jól lássam a szemét szemüveg nélkül is...

2019. júl. 23. 17:19
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
#17 nem szokásom az emberek privát terében lenni, így nem látom részletesen a szemét. Szemüveges vagyok, igen, nagyon is jó a szemüvegem, köszönöm. A véleményemet kkérdezték, leírtam, hogy nem vonzóbb egy szemüveges, nem ettől függ, a nem szemüvegesnek meg jobban látszik a szeme. Szó nem volt intim helyzetről, olyanról beszéltem, akir ELŐSZÖR látok! ENNYI. Szállj le rólam, köszi. :D
2019. júl. 23. 17:25
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
#19 mekkora oltás volt, kisfiam
2019. júl. 23. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, egyaránt ismerek vonzó szemüveges és nem-szemüveges emberkéket.

Habár elōfordult, hogy azt gondoltam valakiról, hogy ha leveszi a szemüvegét, akkor pár fokkal jobban néz ki, de végülis nem ez határozza meg. Amúgy én sem szeretem folyamatosan hordani, idōnként leveszem, illetve igyekszem csak akkor használni, mikor szükséges. Rám is tettek már olyan megjegyzést, hogy szemüveg nélkül jobb az arcom, valahogy kicsit én is így érzem.

2019. júl. 23. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!