Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemüveges nők! Számotokra a szemüveges férfiak vonzobbak vagy inkább azok akik nem viselnek szemüveget?
Ha nincs érzéke szemüveget választani, akkor nélküle.
Ha van, kit érdekel.
"Tiédet televerném, pinat is. 😁"
Joy Solitude, továbbra is a mamát zaklasd ezzel.
# 12: a kérdés szemüveges nőkhöz szólt... a szemüveges nő vagy és nem látsz jól, akkor a szemüveged rossz (nagyon), ha nem látod valakinek a szemét...
Intim helyzetben pedig vagyok olyan közel a páromhoz, hogy - bármilyen erős is a szemüvegem - jól lássam a szemét szemüveg nélkül is...
Nem tudom, egyaránt ismerek vonzó szemüveges és nem-szemüveges emberkéket.
Habár elōfordult, hogy azt gondoltam valakiról, hogy ha leveszi a szemüvegét, akkor pár fokkal jobban néz ki, de végülis nem ez határozza meg. Amúgy én sem szeretem folyamatosan hordani, idōnként leveszem, illetve igyekszem csak akkor használni, mikor szükséges. Rám is tettek már olyan megjegyzést, hogy szemüveg nélkül jobb az arcom, valahogy kicsit én is így érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!