Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, olyan szerencsés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, olyan szerencsés anyagi helyzetben vagyok, hogy megengedhetem magamnak a drágább hobbikat úgy mint: Cohiba szivar és pipázás 2-3 hetente 1x. Van akit ez gátolna egy hosszú távú kapcsiban?

Figyelt kérdés

Külön szoba van erre a célra.

f28

2019. júl. 23. 12:29
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10-es te vagy a floriol-maffia feje vagy mi?
2019. júl. 23. 12:42
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Utalom ha dohányoznak, nekem kizáró ok lenne.
2019. júl. 23. 12:46
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

Ebben mi a szerencsés anyagi helyzet? Egy szál szivar 5.000 Ft, de ha nagyon "szerencsés az anyagi helyzeted", akkor kifizetsz érte 10-15e Ft-ot 2-3 hetente.

Nekem a fodrászom többet kér el a hajfestésért, mosásért, szárításért és vávásért.

2019. júl. 23. 12:49
 14/24 A kérdező kommentje:

25 ezer annak darabja amit én szívok.

A fodrász az meg egy instagramposztért megcsinálja ingyen.

2019. júl. 23. 12:54
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem érdekel az ára, nálam bármiféle dohánytermék használata kizáró ok. Az meg, hogy a szobában dohányzol, különösen undorító, ilyen emberhez látogatóba sem mennék el.

24/N

2019. júl. 23. 12:55
 16/24 anonim ***** válasza:
85%
A szivarral, cigivel nincs bajom, de a pipadohány szagától hányok. Meg ettől a fellengzős stílustól is.
2019. júl. 23. 12:59
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
A Cohiba szivarok elég olcsó kategória, szóval nem is olyan drága hobbi, nem tudom miről beszélsz. Nem rossz az illatuk, engem nem zavarna, de a "kapcsi" szótól egy 28 éves szájábül nekem is felfordzul a gyomrom.
2019. júl. 23. 13:00
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavarna, az már inkább ha valaki azt írja, hogy “Kapcsiban”
2019. júl. 23. 13:39
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
És a fodrász instaposzttal fizet a boltban?
2019. júl. 23. 13:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam mindenfajta dohányzás kizáró ok, és azt hobbinak nevezni legalább akkora suttyóságra vall, mint a sörözést annak nevezni.

Eleve egészségkárosító, büdös dolgokra szórni a pénzed gáz.

Ha már drága és jó hobbit akarsz, miért nem kezdesz sportolni, uszoda, edzőterem bérlet, magán edző, valami küzdősport klub stb. Vagy íjászkodni. Vagy menj el egy jobbagyféltekés rajztanfolyamra, én is ott tanultam meg rajzolni, most már festek, pasztellkrétával dolgozok, na, ez az igazi költséges hobbi.

Vagy iratkozz be egy nyelvtanfolyamra, esetleg magánórákra.

Vegyél egy e-book olvasót és tölts le rá (és olvass ki) hetente egy könyvet.

2019. júl. 23. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!