Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy olyan férfivel, akinek mániája, hogy másokon segítsen és ilyen igazságosztónak képzeli magát?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel már több éve ismerjük egymást,össze akartam jönni vele, de elutasított,nagyon korrekt volt, nem akart kihasználni, az elmúlt 2 évben nem találkoztunk, de most hosszú kihagyás után ráírtam hogy már elmúltak az érzéseim és igyunk meg valamit, a találkozásnál rájöttem, h még mindig szeretem, jó ember, talán túlságosan is, mint egy angyal olyan. De van egy ilyen bekattanás nála, hogy világmegváltónak kell lennie, és konkrétan titkosügynöknek képzeli magát.

Azt csinálja, hogy a korrupt cégeknél vállal munkát, és kiügyeskedi hogy a lehető legtöbb jutalékot lehúzza a cégről,miközben alig termel profitot nekik. Közben pedig arra figyel, hogy az ott dolgozóknak javítson a munkakörülményein. Nagyon intelligens, és végtelenül empatikus, mindig mindenkit megsajnál. Aztán ha jól megszedte magát, akkor odébbáll és megy a következő ilyen céghez. A pénz nagy részét pedig mindenféle alapítványoknak,állatmenhelyeknek utalja. Ez nagyon szép és jó meg minden, de hogy tudnám rábeszélni, hogy hagyja abba ezt a hősködést és menjen inkább olyan munkahelyre, amivel tényleg tud azonosulni?

Neki mániája, hogy másokon segítsen, mindig olyan lányokba szeret bele, akik gyengék, elesettek. Olyan, mintha nem erről a bolygóról szalajtották volna, a kisugárzása olyan angyali,de ezt az oldalát csak azoknak mutatja meg, akik jól ismerik, az átlag szemlélő nem is sejti, h milyen jó ember.

2019. júl. 22. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Ez kamu

2. Ha nem az (az), akkor ne akard lebeszélni erről

3. Ha nem az (az), privátban küldd el a számát légyszi

2019. júl. 22. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne avatkozz bele a dolgába!
2019. júl. 22. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez baromság és kamu. Ilyen ember nincsen.
2019. júl. 22. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Én az ilyen Messiás-komplexusos embereket messziről elkerülöm, de kinek mi.

Amúgy meg sehogy sem tudod rábeszélni és ne is akard egy másik embernek megmondani, hogy szerinted hogyan lesz boldog és hogyan kellene élnie.

2019. júl. 22. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Neki nem mániája van, hanem céljai ! IGAZI FÉRFI!!! ...most akkor mé' nem kő' ? :D

32/f

2019. júl. 22. 19:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne, ki kéne találni, eleinte én is kételkedtem benne, de már elég jól ismerem. Szerintem ez nem normális dolog, hogy valaki ilyen igazságosztó hősnek képzeli magát. Neki mindene megvan, gondtalanul élhetne, de inkább ezt a folyamatos jótékonykodást csinálja, mint valami modern Robin Hood. Általában hülyének nézik az ilyen cégeknél, ezért tudja ezt csinálni, mert nem is gondolnák róla.
2019. júl. 22. 19:06
 7/8 Lazy Lover ***** válasza:
ki ő? largo winch az igazságtevő? sokat kekeckedik egy céggel ki nyírják majd
2019. júl. 22. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
61%

Nem a kérdés kamu, hanem az amit csinál. Nem csinál ilyet, mert nem tud.

MI az hogy korrupt cégeknél vállal munkát?

Mi az hogy a legtöbb jutalékot húzza le?

Mi az hogy alig termel profitot?

Mi az hogy jól megszedte magát?

Ha ezt te bevetted, akkor komoly agyi problémáid vannak

2019. júl. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!