Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valaki segítsen, mert beleőrülök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen, mert beleőrülök?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel fél éve levelezgetek. Többször írtam neki, hogy a távolság miatt nem maradhatunk együtt, de ő kénytelen volt felfogni, ezért adtam +1 esélyt, próbáljuk meg és kiderül mi lesz. Erre pár napja megsértődött és úgy eltűnt, hogy nem olvassa el az üzeneteimet sem.:( A telefont nem veszi fel. Félek baja esett. Nem vall rá ez a fajta viselkedés, bármi gond volt mindig megbeszéltük. Képtelen volt 1 napnál tovább hallgatni. Szerintetek történt vele valami vagy csak játszámzik? Képes lehet rá, hogy megsértődött és most engem idegesít azzal, hogy eltűnik egy időre. Komolyan mondom már nem tudom mihez kezdjek.
2015. aug. 13. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak idegesíteni akar.
2015. aug. 13. 16:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Az sikerül neki.
2015. aug. 13. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Képtelen volt felfogni,így kell helyesen megfogalmazni.

Dobni akartad őt és most megtörtént,az a gond,hogy nem te döntöttél így?

Legyetek őszinték egymáshoz,te is játszmáztál vele,az sem volt szép.

2015. aug. 13. 17:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezt akartad, nem, hogy eltünjön?

Most akkor mi a bajod, hogy akkor tette meg, amikor ő akarta, és nem a te döntésed? Megérdemled.

Egyébként nem "kénytelen" hanem "képtelen"

2015. aug. 13. 18:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Hú de okosak vagytok.:D Először is menjetek a kárörvendésetekkel a rohadt p-csába. Másodszor pedig nem dobott, mert akkor azt talán mondta volna. Eszem megáll rajtatok...
2015. aug. 13. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Mégis milyen válaszban reménykedtél?

Az igazságot el kell tudni viselni,különben sem bántásból írtam hanem mert ez az őszinte véleményem és veled ellentétben én elfogulatlanul látom a helyzetet.

Tanácsot kérsz és amikor nem tetszik akkor elkezdesz szitkozódni,akkor most ki a bunkó?

Nézz magadba,talán a lány is a stílusod miatt hagyott el.

A nők legtöbbször így szakítják meg a netes kapcsolatokat,se puszi se pá.

Ha hiányzol neki majd visszatér,addig várj türelemmel.

2015. aug. 13. 18:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszban reménykedtem. Senki sem szakít úgy, hogy szó nélkül lelép és kész. Ezt gondolom te is tudod. Elnézegetem sokszor a válaszaidat sok kérdésnél. Elég bunkón bánsz az emberekkel. Nem mondták még?
2015. aug. 13. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Senkiiiii? Hol éltél eddig, szatyorban? :D

Még férjek/feleségek is lépnek le a családjuk mellől se szó, se beszéd...

A kijavításon meg hiába röhögsz, a "kénytelen" szó egyáltalán nem illik abba a mondatba, amit leírtál.

2015. aug. 14. 07:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a hülyeséged neked is.
2015. aug. 14. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!