Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 35-45 közötti férfiak! Randiznátok komoly szándékkal olyan elvált édesanyával, akinek az egyik gyermeke súlyosan fogyatékos? Köszönöm.
Nem.
Még egy egészséges gyerekkel rendelkező nőnél is meggondolom, akárhány éves is vagyok. Azzal a nővel ahhoz nagyon kell szeretnünk egymást.
Gondolom te vagy az anyuka kérdező. Én már attól fejvesztve menekülnék, ha társkeresési szándéknál a gyerek ki van hangsúlyozva. Ugyanis itt az anyuka nem szerelmet keres, hanem apát, vagy pénzforrást.
Ha valóban szerelmet, gyengédséget akarnál egy férfitól elsősorban, akkor magadról kell írnos, és majd ha szóba kerül van-e gyerek, akkor megmondod. Így a férfiakat se ijeszted el már az első mondattal.
Ja és ezt nem férfiként, hanem nőként mondom.
Nem tudom,hogy a válaszolók között hány 35-35 éves pasi van?A kérdés erre a korosztályra irányult.
Az,hogy valaki huszonévesként még gyerekes anyával sem hajlandó ismerkedni, valahol természetes, de 40-45 éves férfi nem törvényszerűen utasítja el.
Én kívánom,hogy találjon párt a kérdező, és ne ragadjanak meg benne azok a vélemények amik nem a kérdésére irányuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!