Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék sikeres (ebb) Tinderen? Részletek a kérdés alatt!
Hello mindenkinek!
A kérdés adott, de van néhány szabály, megkötés:
- A pénz alapvetően nem probléma: jó autó, egzotikus nyaralások, extrém sportok - belefér, de nem akarok aranyásóknak fizetni, szóval ne ez legyen a központi elem.
- Plasztikai műtétet nem szeretnék.
- A Photoshopot is mellőzném!
Amúgy huszonéves, 180 magas, vékony, enyhén kisfiús srác lennék. Nem vagyok egy zseni, de viszonylag értelmesnek gondolom magamat. Szeretek kirándulni, utazni, olvasni, egy jó bor mellett beszélgetni a világ és az élet nagy kérdéseiről. Van kutyám, macskám, ha ez számít.
Voltak komoly kapcsolataim és alkalmi kalandjaim is, viszont Tinderről semmi. Ezen szeretnék változtatni.
Köszönöm a segítséget előre is! 😎
Utolsó teljesen jól leírta. :)
Nekem a kocsis képek nem tetszenek. Ha gyerekkel akarsz pózolni (sok ilyen van), akkor írd le a leírásba, hogy ki az, mármint öccs, unokahúg, keresztfiú stb.
Az állatos képek tényleg cukik.
Én szeretem a kirándulós képeket. A dohányos képeket nem. Bulis képekből esetleg, amin nem iszik, még nem kifejezetten a piával pózol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!