Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetnék sikeres (ebb)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék sikeres (ebb) Tinderen? Részletek a kérdés alatt!

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek!

A kérdés adott, de van néhány szabály, megkötés:

- A pénz alapvetően nem probléma: jó autó, egzotikus nyaralások, extrém sportok - belefér, de nem akarok aranyásóknak fizetni, szóval ne ez legyen a központi elem.

- Plasztikai műtétet nem szeretnék.

- A Photoshopot is mellőzném!

Amúgy huszonéves, 180 magas, vékony, enyhén kisfiús srác lennék. Nem vagyok egy zseni, de viszonylag értelmesnek gondolom magamat. Szeretek kirándulni, utazni, olvasni, egy jó bor mellett beszélgetni a világ és az élet nagy kérdéseiről. Van kutyám, macskám, ha ez számít.

Voltak komoly kapcsolataim és alkalmi kalandjaim is, viszont Tinderről semmi. Ezen szeretnék változtatni.

Köszönöm a segítséget előre is! 😎

2019. júl. 16. 21:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó teljesen jól leírta. :)

Nekem a kocsis képek nem tetszenek. Ha gyerekkel akarsz pózolni (sok ilyen van), akkor írd le a leírásba, hogy ki az, mármint öccs, unokahúg, keresztfiú stb.

Az állatos képek tényleg cukik.

Én szeretem a kirándulós képeket. A dohányos képeket nem. Bulis képekből esetleg, amin nem iszik, még nem kifejezetten a piával pózol :D

2019. júl. 21. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!