Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszsofőrök többsége megbízhatatlan, csajozós? Minden csinos lánnyal flörtölnek a buszon amit vezetnek? Honnan tudhatom hogy én érdeklem?
Ide figyelj.
Ha bele sem mész a helyzetbe a gyengeségeid miatt amit ezek szerint ideje felülvizsgálnod, kicsit dolgozni önismereti úton magadon, akkor honnan tudhatnád meg, hogy szerelem lehetett volna-e?
Ha elszalasztod a lehetőséget, akkor bánni fogod.
Ezt a legnagyobb jóindulattal írom, remélem összeszeded a bátorságodat. :)
10 nem tudom te melyik bolygón élsz, hogy soha nem hallottál erről a “jelenségről”
Első két válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
5 éve foglalkozom rendszeresen pszichológiával, különböző mentálhigéniés metódusokkal, önfejlesztéssel.
Én szívesen segítek, ha kéred.
Nem kellene így lehurrogni a kérdezőt. Tudnék mesélni mit művel némelyik (évekig figyelhettem testközelből)...
Persze embere válogatja, van rendes is, csak nagy a kísértés és a merítési lehetőség a munkakörből kifolyólag.
Hát nem ugyanazon a vonalon utazunk...
Itt minden sofőr ezt csinálja, hogy -beszélget az utassal. Leül az első ülésre valaki, és már be nem áll a szájuk. Helyközi járat, vidéki üres utakon, nincs forgalom amire annyira koncentrálni kéne.
Azt is látom, meg tapasztalom, hogy ha lehet, akkor flörtölnek is. Mindeniről tudni, hogy milyen a zsánere. Az egyik idősebb a jól karbantartott negyvenesekre bukik. A másik a nagyon fiatal lányokra. Van, aki azóta sofőr ezen a vonalon, mióta busszal jártam suliba, 20+ éve. Tudjuk, hogy pont ezért vált el kétszer is, és a mostani élettársa is mindig balhézik, hogy csajozik vezetés közben.
Egy se kivétel.
Ahol adott a lehetőség, ott lesz is megcsalás. Nem véletlenül írta valaki a postást meg a pincért se.
De nem azért, mert buszsofőr. Hanem mert férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!