Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A buszsofőrök többsége megbízhatatlan, csajozós? Minden csinos lánnyal flörtölnek a buszon amit vezetnek? Honnan tudhatom hogy én érdeklem?
Volt osztálytársam buszsofőr, most jegyezte el a barátnőjét. Körülbelül 8 éve vannak együtt.
Szerintem ezzel megválaszoltam a hülye kérdésed.
Ennyire nem bízol a vonzerődben?
Férfiként engem egyáltalán nem érdekel ha tetszik egy nő, hogy kinek tetszik még vagy kivel flörtöl.Úgyis elkapom, ha meg más kell neki akkor azt tiszteletben tartom és méltóságomat megőrizve megyek tovább az utamon.
Néha azt érzem, hogy a mai emberekben egyáltalán nincs egy fikarcnyi virtus sem.Hol van az erő?
Tetszik a srác?Legyél olyan nő, aki mellett eszébe sem jut más.
Köszi utolsó igazad van :-)
Nagyon tetszik. De nem szeretnék osztozni.
Akkor ha jól gondolom az alábbi szakma űzői ki vannak zárva az érdeklődési körödből: postás, ápoló, rendőr, tanár, pincér, eladó stb. :)
Amúgy te melyik bolygón élsz? Szemtanúja voltál akár egyszer is életedben annak, hogy egy buszsofőr vezetés közben fűzne egy csajt? Hogyan?! Miközben vezet és mögötte méterekre ül egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!