Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levegőnek nézés? Mi váltja ki, milyen érzés valakivel hirtelen megszakítani a kapcsolatot? Miért csinál ilyet valaki?
Ha te is csináltál ilyent, akkor mit nem értesz rajta? Te akkor miért csináltad?
Személyszerint én akkor szoktam levegōnek nézni valakit, amikor borzalmas a kommunikáció, egyszerūen ha problémánk van vagy egy konfliktus helyzet és megpróbálom beszélni vele, akkor rosszul sül el, mert azt tapasztalom, mintha nem értene az illetō a szóból, mintha más nyelvet beszélnènk, vagy mintha szándékosan nem akarná érteni, vagy figyelembe venni, felfogni, amit mondanak. Ilyenkor nagyon zavaró. Sokmindent tolerálok viselkedésben, de az nagyon szokott zavarni, amikor úgy tūnik, hogy valakivel nem értjük meg egymást.
Szerintem teljesen érthetō a sérelem olyankor, amikor úgy érzed, hogy a másikat nem érdekli, amit mondasz, akkor minek kommunikálni ōszintèn? Az egyoldalú beszélgetések nagyon zavaróak. Ha csak a saját nézōpontodat hangoztatod és nem vagytok egymáséra nyitottak, akkor ne csodálkozz, ha valaki levegōnek néz.
A kommunikáció sikertelenségén kívül mi lehet még?
Érzések elfedését valaki ki tudná fejteni, amit a 2. hozzászóló írt, illetve igaz egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!