Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Levegőnek nézés? Mi váltja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levegőnek nézés? Mi váltja ki, milyen érzés valakivel hirtelen megszakítani a kapcsolatot? Miért csinál ilyet valaki?

Figyelt kérdés
Van olyan, hogy a másik felet hirtelen elkezdi valaki teljesen levegőnek nézni, letiltani chat alkalmazásokról, közösségi felületekről stb, élőben pedig csak minimum vagy semmilyen kommunikációt nem alkalmazni, ami egészen a nem köszönésig is eljuthat. Mi a jelenség pszichológiai háttere? Oké, nem szép dolog, meg nem vall érett személyiségre, de mégis érdekes az ilyemsit feltárni. Én is csináltam már mással, velem is csinálták. Vélt vagy valós sérelem áll mögötte? Elképzelhető, hogy az, aki ilyen eszközökkel él, nem képes máshogy kezelni valami érzelmi zűrjét? Hogy lehet ezt értelmesen lereagálni és kezelni?
2019. júl. 14. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Van. Haverokkal ezt csináltam mindig, meg pár exxel is. Eddig bevált
2019. júl. 14. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Így fedi el az érzéseit magában.
2019. júl. 14. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak annyira összevesztek az illetővel. Azért ilyenkor komoly oka van. Mindenkinél máshogy csapódnak le a dolgok. Miért kéne olyannal tartani a kapcsolatot?
2019. júl. 14. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha te is csináltál ilyent, akkor mit nem értesz rajta? Te akkor miért csináltad?

Személyszerint én akkor szoktam levegōnek nézni valakit, amikor borzalmas a kommunikáció, egyszerūen ha problémánk van vagy egy konfliktus helyzet és megpróbálom beszélni vele, akkor rosszul sül el, mert azt tapasztalom, mintha nem értene az illetō a szóból, mintha más nyelvet beszélnènk, vagy mintha szándékosan nem akarná érteni, vagy figyelembe venni, felfogni, amit mondanak. Ilyenkor nagyon zavaró. Sokmindent tolerálok viselkedésben, de az nagyon szokott zavarni, amikor úgy tūnik, hogy valakivel nem értjük meg egymást.

Szerintem teljesen érthetō a sérelem olyankor, amikor úgy érzed, hogy a másikat nem érdekli, amit mondasz, akkor minek kommunikálni ōszintèn? Az egyoldalú beszélgetések nagyon zavaróak. Ha csak a saját nézōpontodat hangoztatod és nem vagytok egymáséra nyitottak, akkor ne csodálkozz, ha valaki levegōnek néz.

2019. júl. 14. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

A kommunikáció sikertelenségén kívül mi lehet még?

Érzések elfedését valaki ki tudná fejteni, amit a 2. hozzászóló írt, illetve igaz egyáltalán?

2019. júl. 14. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a dühöt,haragot,sérelmet,bántódást,csalódottságot fedtem így el. Tudtam,hogy ha ránézek az illetőre,hozzászólok,akkor ki fognak ezek bukni belőlem. Így inkább odébb álltam.
2019. júl. 14. 20:09
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Pl. nagyon dühös vagy rá, de magadat sem akarod tovább bosszantani, esetleg lejáratni egy dühkitöréseddel, inkább teszel rá magasról. Kb. így fedi el.
2019. júl. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!