Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig fekete vagyok és úgy érzem ez hátrányt jelent az ismertkedésben. Miért van ez így?
jujujuj én imádnálak:D:P
amúgy lehet h félnek kicsit a kultúrádtól vagy ilyesmi, ne aggódj sztem sokaknak tetszel:)
21:)L
Azért van így, mert ezt beszéled be magadnak.
Nagyon sokféle ember van...mindegyiknek más és más az ízlése...van akinek egyértelműen nem jössz be vagy a bőrszíned miatt, vagy más miatt, ami töknem ahoz kapcsolódik...
De vannak akik kifejezetten kedvelik a félvérűeket, akiknek az ilyen emberek tetszenek...ugyanúgy, mint akik a szőke kékszeműeket szeretik pl. Ez ilyen egyszerű.
Szóval szerintem ez csak felfogás kérdése, és ha jó nézőpontból nézed -ahogyan te is mondtad-, akkor máris másképp látod. ;)
Egyébként pl én is olyan lány vagyok, akiknek kifejezetten tetszenek az ilyen pasik. :D
Márha pasi vagy. :P
Ezt a kultúra dolgot nem igazán értem, hogy miért hiszik sokan, hogy egy félvérnek más lenne a kultúrája. Én itt születtem és nevelkedtem Magyarországon, így szerintem kulturális eltérések nem igazén lehetnek. A legtöbb Európában élő félvér is szerintem itt nevelkedett és nem Afrikában, így ők is itt szocializálódtak.
A rasszisták, mint olyan is igen eltérő. Ismerek ilyen embereket és jó viszonyban vagyok, velük nem minden rasszista utálja a négereket, mivel Magyarországon. Kevesen vannak/vagyunk. Általában az országnak kárt tevő emberek zavarják őket.
Képet nem rakok fel magamról, mert nem szándékozom ismerkedni sem mutogatni magam.
nehéz beismerni ,de hátrányt is jelent ,nem te hanem társaid.
akik olyan szinűek :)
A válasz megírásának időpontja: ma 16:15
Vele ismizz, kedves Kérdező:)
Amúgy szerintem sem hátrány, amíg nem szállsz el magadtól:) Sőt! Mint többen is leírták, különleges:):):)
Nekem eddig fekete afrikai barátom volt. Tetszenek, ahogy a félvér pasik is.
Szóval ne aggódj szerintem, nemcsak én vagyok ezen a véleményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!