Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig fekete vagyok és úgy érzem ez hátrányt jelent az ismertkedésben. Miért van ez így?
fiu vagy lány vagy?
amúgy nem hinném, hogy bárki is cigánynak nézne...a barnaság csak egy dolog, sokkal többet mondanak a vonások, szerintem ettől nem kell félned! :)
Nem akarsz feltenni egy képet magadról?
Szerintem a félvérek nagyon szexik!:D
"mert sok a rasszista bunkó"
Ez hülyeség, ha valakinek nem jönnek be a négerek, az már csak rasszista lehet?? Valakinek nem jönnek be a szőkék/fehér bőrűek/barna szeműek stb. Ízlés dolga. Kinek a pap, kinek a papné. Ettől még nem lesz rasszista senki. Én sem jövök be sok embernek, mert bőröm, mint a hó a napallergiám miatt. Ettől még nem rasszistázok le senkit. Kérdező! Továbbra is azt mondom, hogy legyél kicsit magabiztosabb, ne szégyelld magad, és meg fogod találni azokat, akiknek tetszel!
Ha csaj vagy akkor találkozzunk!
Ha srác akkor ne!!!
Szóval én imádom a félvér lányokat :)))
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!