Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vélnétek ezt a viselkedést?
Van egy srác, akivel hetek óta találkozgatunk. Mindig bókol, dicsér, nyílvánvalő volt eddig hogy ő már többet szeretne, csak én pár hónapja léptem ki egy több éves kapcsolatból, így picit nehezebben nyitottam felé. Viszont sosem utasítottam vissza. Úgy alakult hogy tegnap nála aludtam. Nem történt semmi, csak alvás, és összebújás. Éjszaka és reggel azt mondta, hogy még tudna szokni a gondolatot hogy így, együtt kezdődik a reggel, és hogy költözzek oda. Kicsit felnevettem, mert akkor csókoltuk meg egymást először, az sem világos még hogy együtt vagyunk e, erre ilyet mond. Pár órára rá azt mondta hogy nem szabadna ilyen meggondolatlan dolgokat mondania, és azóta kicsit távolságtartobb, pedog eddig teljesen nyíltan odaig volt értem.
Nem tudom, én adtam e rossz jeleket, vagy ő értett félre, esetleg én őt, próbáltam megbeszélni vele de nem nagyon reagál. Annyit mondott, hogy jobb lett volna ha marad az ábrándozásnál.
Nem tudom eldonteni hogy most csak szégyelli magát hogy ennyire "nyomult" a költözéssel, vagy nem is gondolta komolyan, vagy csak meggondolta magát... Azért rossz ez nekem, mert a csalódásom után végre tudtam felé nyitni, erre ilyen furán reagál.
Senki nem gondolatolvaso, de azert mindenki megproblaja kitalalni a masik fel szandekat. Nem az a kerdes, hogy jo, vagy rossz jeleket adtal, hanem az, hogy o ezt hogyan ertette. Valami felrement. Te ezt eszlelted is, szoval meg kene probalnod a tudomasara hozni az eredeti szandekod. Nagyon fontos, hogy a szavaid ne terjenek el a tetteidtol, tehat ha azt mondod neki, hogy jo volt hozzabujni, akkor ne kapd el a kezed, ha meg szeretne fogni. Tegy olyan dolgot, amitol azt erzi, hogy fejlodik koztetek a kapcsolat, egy sima oleles is kifejezheti a ragaszkodast, barmi.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!