Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudjam, hogy tetszem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam, hogy tetszem-e a fiúnak?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de mégcsak 12 vagyok, és 10 éves korom óta tetszik, eleinte sosem beszéltünk, de 1 éve elég sűrűn.
2008. nov. 13. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:

igazábol ebben a korban nagyon nehéz (nem mintha késöbb könnyebb lenne). a fiuk még szégyenlösebbek a te korodban mint a lányok. ilyenkor alakul ki a tetszik, nem tetszik.

ha sürün beszélgettek akkor szimpatikus vagy neki, de nem tuti hogy tetszel is neki. ezt neked kell érezni, vagy max a barátnöid mondhatják, hogy tuti tetszel neki, mert olyan furin néz rád, stb..

2008. nov. 13. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
énis 12 vok csak épp srác én pl eddig szégyenlős voltam DE rájöttem hogy hülyeség Mert:: ha nem jössz be annak aki teccik neked akkor lesz oan akinek te is tetszel és mivel ő elfogad ugy ahogy vagy és te is őt akkor csak gondolj bele hogy az mennyivel jobb nekem már volt oan hogy 3 hónapig egy oan lánnyal voltam együtt aki szeretett majd csak annyit mondott hogy unlak és azért mert nem találtuk meg 3 HÓNAP alatt se a közös "hullámhosszt" és bár szeretett de nem tudtunk jókat beszélgetni sztem ez volt a gond // de ha valakivel jól eltudsz beszélgetni pl VELE ( az áldozattal:D ) akkor simán megkérdezheted tőle hogy teccel e neki vagy hogy szeret e mert te szereted és NE parázz mert azt mi FÉRFIAK (xD) észrevesszük és az ránk úgy hat hogy szégyelled elmondani amit mi hülyeségnek tartunk de mi is igy vagyunk vele hogy nem merjük elmondani de sokan saját maguknak nem merik azt bevallani hogy szeretnek valakit azzal hogy nem mondják el neki// ÉS sztem addig kérdezd meg amíg le nem csapják a kezedről mert utánna sírhacc és lehetsz szomi meg minden de nem fogsz vele semmit érni szóval a legközelebbi beszélgetésnél kérdezd meg // ENNYI AZ ÉN VÉLEMÉNYEM:DD
2008. nov. 13. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
remélem tényleg egy 12 éves írta ezt a választ. rettentöen tetszett pedig utálom a szleng írást, de ezt egyszerüen szuperül kifejezted.
2008. nov. 13. 21:05
 4/4 anonim válasza:
Szia!!! én is 12 éves vook!!! Lehet h sokan mondták már h 12 évesen hülyeség h szerelmes vagy!!!Ez biztos rosszul esett nkm se esik jól mikor azt irják vagy talán mondják!!!NE VEDD FEL!!! Na m1!!! Sztm ne mond meg csak úgy nki h szereted!!! kérdezges töle pl h nki ki tetszik, és ha azt mondja h van egy lány de nevet nem add kérdezd meg h a ti sulitokba jár és ha azt mondja igen akkor biztos h te vagy az!!! Legyél minnél többet a közelébe de úgy h ö ne vegye észre h azért vagy ott h lásd!!! Ha sikerült öösszejönnöd vele irj rám id az msn cimem szilviahorvath@live.com!!!! na szijjja sok sikert
2010. ápr. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!