Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy nagyon nagyon menő fiúnak?
bocsi de szerintem én jol nézek ki és az én sulimban valami csesznye számit álompasinak és tök szarul vok azota kiváncsi vagyok ez hogy nézhet ki :D
egyébként ha 2 lánnyal jár egyszerre akkor ne reménykedj :D lehet hogy egymásba szerethetnétek és igazi szerelmes pár lehetnétek de ha ilyen ribancok vannak a sulidban akkor megse fordul a fejében majd a kapcsolat -.-
Sajnálom, de amíg egy fiú előtt ott áll a könnyebb út, addig azt fogja választani. Ezzel nem arra buzdítalak, hogy add könnyen magad.
Viszont az olyan srác, aki inkább a könnyebb utat választja, az még nem érett egy kapcsolatra.
Most hiába menő a gyerek, aki a suliban a nagymenő, az később többnyire egy senki lesz. Szerintem felejtős a gyerek.
21/L
köswzi a2 lánnyal kapcsolatban igazad van!!!
koszi
és lehet hogy meg kéne fogadnom:)
igazatok lehet
ugyis ,meg fog bukni
hát......................
most nem tok képet mutatni mert nem találom a mobilom.
meg nincs rola kép mert amit csináltam rola az nemk lett vmi éles...
Szijja. =)
Muti már egy képet erről a pasiról. :P
Furdal a kíváncsi, asszem meghalok. (:
16L
tényleg nem tok
de majd holna lefényképezem.remélhetőleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!