Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor volt az utolsó randid?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az utolsó randid? És mikor lesz a következő? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 17:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"De amikor szerelmes vagy akkor az kárpótolni tud az összes többi fájdalomért"

Ez persze csak akkor igaz, ha viszonozzák is... Én már nem szeretnék szerelmes lenni, unom már hogy nem viszonozzák. Csak ezen a mostanin legyek túl, kerülni fogom a nőket, majd ha valamelyik akar valamit akkor jöjjön oda hozzám és mondja meg, ne érthetelen jeleket küldözzön amit én jó esetben félreértek. Pl:. ha ő felhívja magára a figyelmet azzal hogy jól megbámul (félreérthetelen volt hogy engem, és szándékosan, nem pedig csak elbambult és épp az útjában voltam), majd szemezek vele jópárszor, elhatározom hogy beszélek vele, aztán meg kosarat ad. Hát ki érti ezt. Ha nem tetszek akkor ne nézegessen és nem lesz félreértés...

2010. júl. 10. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:
utolsó, teljesen igazad van...annyit szenvedtem már fiúk miatt, hogy beleuntam abba, hogy újra szerelmes legyek.
2010. júl. 10. 18:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok?
2010. júl. 10. 18:12
 14/21 anonim ***** válasza:
27 vagyok, és volt már néhány viszonzatlan szerelem az életemben, most is van egy, és hát nem kellemes... Ha éppen nincs ami leköt, munka vagy haverok, akármi, akkor bármikor képes lennék sírni miatta, de azt is unom már, lassan nevetnem kéne az egészen, hogy basszus ilyen nincs...
2010. júl. 10. 18:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Darknessy: biztosan rossz helyen próbálkozunk, csakhát azt nem tudom hol kéne :)
2010. júl. 10. 18:29
 16/21 A kérdező kommentje:

Biztos rá fogtok egyszer találni a szerelemre:D

Lehet az a titka h sohasem nem szabad feladni:D

2010. júl. 10. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy nem talál meg a szerelem, 8 hónapja is megtalált. Csak az a nyomorult Ámor vagy tanuljon meg célozni és találja el azt is akibe én szeretek bele, vagy hagyja abba nekem a lövöldözést. Kb ennyi :)
2010. júl. 10. 19:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Érosz még gyerek Aphroditét hibáztasd.
2010. júl. 10. 20:22
 19/21 anonim ***** válasza:

2hónapja volt az utolsó.

szerdán lett volna egy randim,de aztán mégsem jött össze.

talán 20.a körül lesz a köv. randim :D

2010. júl. 10. 22:49
 20/21 anonim ***** válasza:

jah am 15/L

utolsó voltam

2010. júl. 10. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!