Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek milyen volt az első csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen volt az első csók?

Figyelt kérdés
Nektek mien volt az első csók /csokólozás ?
2008. nov. 13. 17:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hány évesek vagytok ? amúgy ez olyan aranyos h "össze kocacnt a fogunk és ujra megrpobáltuk"
2008. nov. 13. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én először egy olyan csajjal csókolóztam, akit nem szerettem sőt, néha irritált, hogy ott van, de megtörtént. Nem volt se nem jó, se nem rossz érzés, de a második csókom az akkori már szerelmemmel egy magas erkélyen volt, kilátásra a városra, azt hiszem én azt mondanám az első igazi, érzelmekben gazdag csóknak, amire máig szívesen emlékszem. És mikor utána belenéztem a gyönyörű, mély barna szemébe, azt a csillogást sosem felejtem el, bárkivel is leszek, akármennyit csókolózok akárkivel, nekem az lesz a legemlékezetesebb, legszebb csók életembe... Azóta már rengeteg lánnyal voltam, de ezt az érzést nem éltem át újra...
2008. nov. 13. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én naon bamba voltam:) de az nem is szerelemből volt.

Aztán a második egy másik lánnyal ami csak spontán jött az már sokkal jobb volt és azóta is eggyütt vagyunk.

2008. nov. 14. 08:34
 14/17 A kérdező kommentje:
utolsó vállaszoló akkor neked egy jó érzés volt:) és emlék föleg...nekm az első nem vcolt szerelemből. .
2008. nov. 14. 12:28
 15/17 anonim ***** válasza:

Első csókom az első berúgásommal van kapcsolatban...

Egy ismeretlen sráccal történt meg 16 évesen.

Nagyon ügyetlen voltam de utána még sokszor próbáltuk az este folyamán és mindig egyre jobb volt szal végülis nem bántam meg főleg mert be is jött a srác.

2008. nov. 14. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:
részegen egy buliban :$ amikor összejöttünk a barátommal :D nem sokra emlékszem belőle, de amire igen az jó volt :) a másodikra 2 nappal később viszont annál inkábba, hát az mmmmmm... :):):):) azóta is oda vagyok érte is meg a csókolózásért is ;)
2009. jan. 17. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:

nyálas, béna, de szenvedélyes :D

a srác tapasztalt volt, de én olyan béna voltam, hogy még a fogszabályzóját is megnyaltam (hihi :D )

2009. aug. 11. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!