Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

A kérdése bővebben. A jelenlegi munkahelyemen volt egy lány aki sajnos már nem dolgozik nálunk. Kedves, aranyos, mint utóbb kiderült faterjaink egy helyen is dolgoznak. Én is és ő is tervezi hogy ősszel Bécsben próbál szerencsét. Amikor ezt beszéltük, mondtuk, hogy akár mehetnénk együtt is.

A nyáron meg megbeszéltük, hogy kimegyünk 1 napra Bécsbe körülnézni. A kérdés az lenne hogy hogyan próbáljak közeledn ? Facen már egy ideje beszélgetünk, múlt héten megkérdeztem lenne-e kedve eljönni egyet bringázni, igent mondott. Tegnap voltunk is felmetünk Tihanyba majd vissza. Fagyiztunk, gyrost ettünk aztán kiültünk a partra beszélgetni. Mivel ez volt a kb. 2. találkozásunk én még nem adtam ,,látványos" jeleket, nem akartam annyira nyomulni.Amikor elindultam haza mondta, hogy jól érezte magát én szintén, majd adtunk puszit egymásnak és elköszöntünk. Kedden is fogunk találkozni igaz csak pár órát. Tanácstalan vagyok mert nem akarok már rögtön nyomulni de viszont azt se szeretném ha csak szimplán barátok maradnánk. Várom az építő jellegű ötleteket. Köszi előre is.

2019. júl. 6. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdj ilyen kisebb bókokkal amik illenek a helyzethez, pl mikor talalkoztok mondd hogy milyen jól néz ki, szép a haja, jól áll neki a ruha. Vagy ha egy jó beszélgetésben vagytok csak mondd neki mennyire okos és milyen jó vele beszélgetni. Én ezekből a jelekből tudnám hogy lehetne valami, ha erre nem lép semmit hosszabb idő után sem akkor szerintem nem akar tőled semmit
2019. júl. 6. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzónak találod, legközelebb próbáld megcsókolni!
2019. júl. 6. 10:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha közös terveitek vannak, akkor jól teszed, hogy nem rontasz ajtóstól a házba. Nyugi, nem kerülsz automatikusan a barátzónába, ha nem veted rá magad.

Ismerkedjetek, beszélgessetek és ha úgy látod, hogy nagy az összhang, akkor léphetsz egy kicsit előre. Pl. egy esti sétálós program, vagy valami apró meglepetés (ne drága, csak valami apróság, mert egy drágább ajándék zavarba hozhatja)

Egyébként meg írogassatok egymásnak a keddi találkozóig is.

Ha ilyen sok időt rád szán, nem hiszem, hogy közömbös vagy neki.

2019. júl. 6. 10:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek mentek a zöld kezek :) Kedden a Jókai kilátóba megyünk meg esetleg hajózunk majd meglátjuk. KÖszi mégegyszer.
2019. júl. 6. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Apró érintések. Beszélgetés közben, rövid időre finoman megfogod vagy csak hozzá érsz pl a vállához, karjához.

23L

2019. júl. 6. 11:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi de szerintem ezt ő még korainak fogja érezni. Azért köszi, kedden kiderül.
2019. júl. 6. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég lesz majd akkor nyomulni, ha visszajöttök Bécsből. Akkor több minden kiderül, hogy érzitek magatokat egy teljes nap alatt együtt. De ez nem tűnik nekem szerelemnek, de nem baj, attól még lehet egy kellemes kapcsolat.
2019. júl. 7. 09:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen még korai erről beszélni. Egyelőre találkozgatunk aztán ha visszajöttünk majd reméljük alakul.
2019. júl. 7. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Jót tanácsoltak az előttem írók, ezekhez tartsd magad!

F.

2019. júl. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!