Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy indulhat egy kapcsolat?
Ha többször lefekszik egy nö egy ferfivel a kapcsolat elejetöl ( ahogy a pasik mondjak hogy illik felnöttkorban ) akkor ha kell neki a nö par ilyen alkalom után kezdi majd vinni normal programokra, mit tudom en vendeglö, mozi? Egyaltalan negyven ev körul szokás ez a program dolog vagy egymás lakásán ejtöznek , ” felnöttesen”? Tehat a szex az ugye a ferfiak szerint magától értetödö mert mire várjunk ebben a korban ???
A kerdes az, hogy szex utan lehet szamitani arra, hogy vinni fogja a nöt programokra , vagy ha igy indul a kapcsolat , akkor ez lesz a maximum egymas lakasan uldögélés?
Hogyan szokás negyven év körul ezt a találkozosdit megejteni?
Nincs tapasztalatom sajnos csak tinikorban jártam találkákra, nem tudom ebben a korban hogyan szokás...
42/nö
Emberfuggo. Aki nem szeret kimozdulni, az max a randik idejere erot vesz magan, de utana inkabb lenyeli a lakaskulcsot, csak ne kelljen mennie sehova. Semmi koze a sex megletehez, vagy meg nem letehez. Akkor fekudj le valakivel, ha te is akarod, az se jo ha jutalomfalatnak szanod, amiert ellenszolgaltatast varsz, de az sem, ha alapelvaraskent fogod fel.
Szerintem erdemes meg az ismerkedes alatt rajonni, hogy milyen programokra jar. Persze bemondhat meg szinesithet dolgokat is, de hamar kiderul, hogy nincs egy baratja sem es csak otthon ucsorog a 4 fal kozott. Probald meg azt megkerdezni, hogy kivel szokott elmenni erre arra, mert erre joval komplexebb valaszt kell adni.
43F
Ez föleg a negyvenesekre jellemzö hogy lenyelik a lakaskulcsot??
Megis hogy , akkor elsö talalkan közli a növel hogy szexet szeretne es egy szal viragot se kell vegyen ?
Nezd, nyilvan megvalogatod, hogy kivel mesz el randira, es meddig mesz el az ismerkedesben. En sosem kerdezem meg, hogy mikor lesz mar sex, az ugy is alakul magatol, igen jol felismerheto jelei vannak. Aki elore bejelenti, hogy igy sex meg ugy, attol sokat ne varj, nala nem az ismerkedesen van a hangsuly.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!