Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken vannak normális lányok?
Figyelt kérdés
Azt mondták, ha egy normális lányt szeretnék, aki hűséges...stb akkor a diszkókat nagyívben kerűljem el. Ott szinte csak iszákos könnyűvérű ribancok vannak, akik mindenkivel lefekszenek. Tényleg nagyrészt ilyenek ott az emberek?2010. júl. 9. 21:34
1/24 anonim válasza:
Szórakozóhelyeken nincs! Komolyan mondom, ott a ribiség a menő.
2/24 anonim válasza:
Nem,nem mindenhol.Például Ice Beachen(Tát) nem csak ilyenek vannak.Lehet találni,bár eléggé kikell ahhoz ismerni,hogy bármi mást is akarj tőle,na persze ezt kicsit ittasan nehézkés.Mondjuk van akit alig üt meg a pia(pl engem),de nekem egyelőre nincs szükségem partin csajozni,mert van kiszemelt :-)
16/F
3/24 anonim válasza:
Én pl. szórakozó helyen jöttem össze a barátommal, és 5éve vagyunk együtt(hűségben). Bár nem is a tipikus tuc-tuc diszkóban találkoztunk, hanem olyan helyen ahol van tánctér, de le lehet ülni padokra, vannak asztalok székek, kanapé.:P és nem is tipikus tuc-tuc zene szól. Olyan helyen még életemben nem voltam, de szerintem ott nagyobb a valószínűsége a könnyűvérű lányoknak.
4/24 anonim válasza:
Ezt de utálom. Egy normális, hűséges csajnak egész hétvégén otthon kell csücsülnie?! Tény, hogy vannak. Én is járok fel szórakozni, és még egy puszi sem volt ismeretlennel..
5/24 anonim válasza:
Az látszik egy lányon ha olyan aki könnyen kapható.Attól is függ hova mész, milyen helyre.ha beszélgetsz vele, akkor hamar kiderül hogy milyen a lány.
6/24 anonim válasza:
Szerintem sem nagyon vannak, persze tisztelet a ritka kivételnek. Szórakozóhelyeken max. partypi*sákat találsz, akik jól *ebasznak (a pénzedből) aztán le*zopnak mindenkit, mert az olyan menő illetve *asznak fűvel-fával meg a virággal. Sajnos, de ez van, itt járunk kéremszépen! :/
7/24 anonim válasza:
Szórakozóhelyen az amúgy normális lányok sem viselkednek normálisan
8/24 anonim válasza:
A normális lányok nem járnak szórakozni...OMG
9/24 anonim válasza:
én még sose csaltam meg egyik barátomat se, mégis járok bulizni..
10/24 anonim válasza:
Vannak csak ritkák és nehéz rájuktalálni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!