Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy srác akivel barátok vagyunk, és annyira nagyon idegesít ha lányokkal van vagy olyanokkal, akik sokkal szebbek nálam akkor az mit jelent? Csak azért mert olyan kedvem van v mert tetszik?
igazából összejönnék vele de az önbizalmam a nullán, úgy érzem hülyének nézne ha megtudná
ez a tipp jó de ebből a kérdésből tuti rájönne
Hogy miért volt esélytelen? Egyik legjobb lány ismerősömmel kapcsolatos volt a dolog. Jóba voltunk meg minden, igazából csak barát volt nekem, nem is gondoltam másra, de idővel összejött egy fiúval, és ahogy telt az idő kezdtem rájönni hogy zavar a dolog, és talán többet érzek.
De sajnos a srácot is ismertem, meg mire igazán felfogtam ezt a dolgot már elég sok ideje együtt voltak és hogy is mondjam...én elvből nem voltam képes bekavarni. Boldogok voltak, akkor már esélyem se lett volna, ha előbb lépek nem kizárt h összejön a dolog, de igazából azóta se bántam meg. Ők azóta is együtt vannak(már több mint 4 év), és megmaradtunk barátok, ami már egyáltalán nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!