Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha flörtöltem egy sráccal 2 napja, meddig várható, hogy bejelöl?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 14:29
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom , hogy 4 nap után várható 😅
3/6 anonim válasza:
A többi fiú mikor szokott bejelölni téged, miután flörtölt veled?
4/6 anonim válasza:
Tudja a neved is vagy vaktában kell majd keresnie?
Flörtölt az nálam azt jelenti,hogy csak az egojât hízlalta,tehát nem jelölget be sehol,max ha szexre lesz êhes,de addigra már a nevedre se emlékezne.
5/6 anonim válasza:
Kérdés, neki feltűnt-e a flörtölés, ha ennyi eszed van...
6/6 anonim válasza:
Nincs ez időhöz kötve. Nem ismerjük az illetőt, nem tudjuk miről hogyan vélekedik. Lehet csak olyan embereket jelöl be, akiket valójában is ismer. Ne várj erre szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!