Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon imerkedni bunkóság? Hölgyek ti hogy reagálnátok ha ott szólítana le benneteket egy férfi?
Haver, ha mindig mosolyog rád, akkor ne hagyd ki, szólítsd meg, és hívd el randizni.
Ha normálisan mész oda, kedvesen, nem bunkón, akkor akárhol lehet ismerkedni. HAJRÁ! A lány értékelni fogja.
Szerintem próbáld meg, nem veszíthetsz.
Amúgy meg egyik előző hozzászólóra reagálva, a távolsági busz meg a helyi közlekedés kicsit más kategória, távolsági busszal az emberek többsége minimum fél órát utazik, helyi közlekedésen meg inkább kevesebb a jellemző, én munkába menet legalább egyszer átszállok, 30-35 perc a teljes menetidő átszállásokkal együtt, ha nincs fennakadás.
Szerintem semmi gáz nincs abban, ha ismerkedik az ember (és ismerkedés alatt nem izzadtságszagú nyomulásra gondolok, hanem sima érdeklödō beszélgetésre).. kezdetben szerintem egyszerūen ismerkedni érdemes, az meg nem tud rosszul elsülni. Ha meg beszélgettek és közben úgy látod, hogy a lány kimutatja, hogy viszont érdeklōdik irántad, akkor lehet lépni.
De úgy néz ki az emberek manapság halálosan félnek az ismerkedéstōl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!