Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hülyíteken, vagy télleg mind a 3-nak ennyire bejövök?
Figyelt kérdés
van 3 csaj, (2db 15 éves meg 1db 18) barátnők, már elég sokat beszéltünk, és azt mondják mind a 3-an hogy nagyon jó pasi vagyok, és járnának is velem.Jól elszoktunk beszélgetni(msn-en), mind a 3 bomba jó nő.
én csak 14 vagyok, télleg lehet, hogy mindnek bejövök?
ha kell idézek beszélgetéseinkből
2010. júl. 9. 16:33
11/15 anonim válasza:
tiniribanc is létezhet a bomba nőben...vagyis mind a kettő:))
12/15 anonim válasza:
Utolsó előtt inkább tanulj meg írni és fogalmazni mielőtt észt próbálsz osztani.
13/15 anonim válasza:
nem utolsó előtti, beelőztetek, szóval 17:59-nek ment
14/15 A kérdező kommentje:
na látom megint elvannak a válaszadók..
2010. júl. 9. 20:32
15/15 anonim válasza:
Utolsó: ha okosabb lennél rájönnél h nem az észt osztottam és nem mondtam h ki mit csináljon...hanem az én tapasztalataim meséltemel amire emlékeztem és az élményeimmel számoltam be!
Irásról viszont azt mondom h én gyorsan irok ez a szokásom ha nem tetszik akkor ne olvasd el és kapd be és olts máshol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!