Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hülyíteken, vagy télleg mind a 3-nak ennyire bejövök?
van 3 csaj, (2db 15 éves meg 1db 18) barátnők, már elég sokat beszéltünk, és azt mondják mind a 3-an hogy nagyon jó pasi vagyok, és járnának is velem.Jól elszoktunk beszélgetni(msn-en), mind a 3 bomba jó nő.
én csak 14 vagyok, télleg lehet, hogy mindnek bejövök?
ha kell idézek beszélgetéseinkből
18 évesen nem valószínű, hogy te 14 évesen annyira bejössz neki és járna veled. Szerintem ő vagy nagyon gyerekes, vagy csak hülyéskedik. A másik kettőt nem tudom.
18/L
"a réka meg a merci összeverekedtek miattad"
"mennyire jövök be nektek?-- írtóra,írtóra, ezt már megbeszéltük és nekem is nagyon"
"járnál velem?--alap mert már elég régóta ismerlek
és mindent megtudok veled beszélni mert te nagyon jóóó vagy "
idézzek még? amugy nem gyerekes a 18 éves, szerintem neki csak az ágyra kellenék, de nem zavar :D, amugy meg mind a két 15 éves nagyon jó nő, és az egyik nagyon rám állt.
Ez csak hülyítés.
nekem is votl 3 csaj amikor jöttek rám és legyeztek körülöttem...lehet h 4 is volt már nem tudom...de csak hülyéskedtek ők...Mivel ha több csaj tánmad egy pasira akrko a csajoknál nagyobb az erő és igy te el vayg nyomva és eurt bátrabbak és persze együtt jobban tudnak hülyéskedni...
De azrét elvannak azilyenekkel egy darabig...
Lehet h jó kis fiúgyerek vagy, de én nem győződnék meg 100% osan h rád vannak kattanva....
Ja és még emlékszem még 12-13 éves koromba is h m,ég másik 3 osztálytársam iylneket mondottak de mindneki tudta h csak hülyéskednek...
.......drágá isten szépen kérlek, árányeső hulljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!